Місяць, присвячений чоловікам. Watsons Україна вітає із Днем батька

16.06.2023 01:46
Дарія Осіїк

В рамках проекту «Дозволь собі бути» весь червень компанія Watsons Україна присвятила чоловікам та їх свободі у прояві себе.

Досить важко але важливо розповідати про страхи та переживання чоловіків, із якими стикається більшість. А для кращого залучення аудиторії компанія звернулася до міфів, якими так насичене наше життя.

Українське суспільство ще не повністю відмовилося від стереотипних уявлень, і це створює проблеми для багатьох людей, які їм не відповідають. Тому у соцмережах Watsons Україна спільно із аудиторією висвітлили найпоширеніші стереотипи, що вкоренились у суспільстві та продовжують передаватись із покоління в покоління. Для компанії Watsons важливо висвітлювати цю тему на широкий загал щоб підвищити усвідомленість та сприяти створенню більш відкритого та рівноправного суспільства.

Головне завдання кампанії цього місяця – це підтримати право на самовираження чоловіків та подолати бар’єри щодо невідповідності очікуванням суспільства і, натомість, “дозволити собі бути…”

Ніхто не повинен бути обмеженим у своїх можливостях через гендерні стереотипи. Адже, рівноправна та об’єднана спільними цінностями нація – це міцний фундамент для успішного майбутнього.

Цього року в День батька компанія закликає подякувати за любов, мужність та турботу. Кожен батько вносить важливий внесок у життя своїх дітей та заслуговує на підтримку та визнання. Особливо зараз, коли багато сімей залишаються розділеними і далеко один від одного, це свято відчувається із невимовним трепетом.

«Люди повинні відчувати свободу в тому, що інші їх сприймають незалежно від статі чи віку. Ми у Watsons Україна розділяємо ці цінності та долучаємось до привітань у День батька. У цей складний час ми повинні бути сильними та піклуватись про своїх близьких. Тільки разом ми зможемо подолати виклики, які стоять перед нами. Цінуйте один одного та поділіться теплими словами та підтримкою у цей день», – коментує комерційний та маркетинг-директор Watsons Україна Тетяна Черненко.

Як ви вже могли бачити у Facebook та Instagram, Watsons розмістили серію постів про чоловіків та руйнування стереотипів. Також на вас чекатиме пост-привітання у соцмережах та відео на YouTube-каналі. Тож, переходьте та підписуйтесь, щоб бути в курсі всіх оновлень.

Довідка. Watsons Україна – входить до складу міжнародної компанії A.S. Watson Group, найбільшої у світі мережі роздрібної торгівлі продукцією для краси та здоров’я. Нині мережа налічує понад 16 000 магазинів, 12 роздрібних брендів на 28 ринках та більше ніж 130 000 співробітників по-всьому світу. За 2022 фінансовий рік A. S. Watson Group зафіксувала дохід у 22 мільярди доларів США. Щороку компанія обслуговує понад 5,5 мільярдів покупців через свої платформи, як онлайн так і офлайн, забезпечуючи клієнтам роздрібну торгівлю на основі сучасних технологій.

Крім того, щоденно Watsons збирає гуманітарну допомогу для ТрО, ЗСУ, благодійних фондів, пологових домів, волонтерів, внутрішньо переміщених осіб та інших, хто потребує допомоги. Щодо співробітників, то компанія зберегла усі робочі місця із відповідними виплатами. Більше 2300 співробітників обслуговують близько 1,5 млн покупців щомісяця.

До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Поділіться цією новиною в соціальних мережах