Черкаський ТРЦ Любава відзначає свій 4-й День Народження

05.04.2017 10:21

Святкування чергової річниці відкриття ТРЦ Любава пройде 7 і 8 квітня.

7 і 8 квітня черкаський ТРЦ Любава відсвяткує свій 4-й День Народження. У п’ятницю, 7-го, для всіх відвідувачів комплексу будуть знижки в магазинах до -60%. А в суботу, 8-го, гостей торгового центру чекає святкова програма. Однолітки ТРЦ Любава, яким 5 квітня виповниться також, як і торгівельного комплексу, 4 роки, отримають приємні подарунки від магазину Тралі-Валі. Аніматори, модні покази, запальний танок від кращих танцюристів – все це та багато іншого чекає гостей ТРЦ.

Головним хедлайнером святкового вечора стане популярна українська група “Друга Ріка”. Команда ТРЦ Любава завжди бере активну участь в житті міста та є спонсором і організатором низки цікавих заходів: всеукраїнського конкурсу краси “Студ Міс – Черкащини”, дитячих творчих викендов “Family day”, талант-шоу для молоді “Битва талантів” та інших.

Сьогодні торговим комплекс став одним з головних ТРЦ регіону, тут працює 630 осіб.

Довідка. Загальна площа ТРЦ Любава становить 26 000 кв. м, орендна – 18 000 кв. м. Дворівневий паркінг розрахований на 200 машиномісць. Якорні орендарі ТРЦ: продуктовий супермаркет Сільпо, супермаркет електроніки та побутової техніки Comfy, іспанський рітейлер Inditex Group (брендів Bershka, Stradivarius і Pull&Bear), польський роздрібний оператор одягу LPP Group (Reserved, CroppTown і Mohito) та інші.

Девелопер проекту – група компаній “Будхаус”.

До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Поділіться цією новиною в соціальних мережах