Як мережа АЗК UPG змінює культуру харчування в дорозі

Як мережа АЗК UPG змінює культуру харчування в дорозі

24.09.2024 12:34
  901
rau

Здавалося б, у питанні комфорту тут вже нічим не здивуєш. Проте національна мережа АЗК UPG пішла далі всіх, повністю перевернувши гастрономічні уявлення українців про харчування в дорозі.

Не тільки заправити авто пальним, але й випити кави, смачно поїсти, підкачати колеса або скористатися іншими послугами — те, за що водії все частіше обирають сучасні автозаправні комплекси. А тепер уявіть, ви зупинилися поїсти, не відхиляючись від маршруту, і просто зараз для вас готує шеф-кухар на професійній кухні ресторану. Кожна страва з меню створюється з-під ножа з ретельно відібраних інгредієнтів. 

Ресторани нового формату

На нових заправно-відпочинкових комплексах і тих, які відкрилися після реновації, компанія UPG розвиває мережу ресторанів нового формату. Вишукана подача в порцеляновому посуді чудово підкреслює прагнення UPG створити для своїх клієнтів красиві та затишні моменти, наповнюючи енергією в подорожі.

Тож шефи ресторанів запрошують усю родину на:

  • поживні сніданки
  • ситні збалансовані обіди
  • смачні та затишні вечері.

Страви легко взяти з собою — їх бережно запакують у зручні бокси. Крім того, для гостей, які дуже поспішають, на вітринах закладів представлено широкий вибір спеціально продуманих пропозицій з експрес-меню.

Смачно, як вдома 

Концепція мережі ресторанів продумана так, щоб кожен знайшов улюблене, а отже, почувався особливим гостем. Меню побудоване за принципом відтворення смачної домашньої кухні: страви, які відгукнуться у серці кожного українця. І йдеться не тільки про смак, знайомий з дитинства, але й про відчуття турботи у кожному моменті.

Для корисних і збалансованих сніданків чудовим вибором може стати омлет із кіноа та авокадо. Віддаєте перевагу рибним акцентам — спробуйте омлет з тунцем та авокадо. Звісно, особлива увага у Vivo cafe й до страв з українською душею.

«Наш густий та наваристий домашній борщ поєднує в собі традиції та сучасність, адже ця універсальна страва століттями додавала сил та енергії українцям і, як на мене, ніколи не втратить своєї актуальності. Наш борщ легко може стати як повноцінним обідом у подорожі, так і сніданком чи вечерею. Готуємо з продуктів, вирощених під українським сонцем, а подаємо, як і годиться, зі сметаною, салом та хрумкими грінками. Запрошую!»,розповідає шеф Ірина Лисенко.

Фото: пресофіс UPG

Незмінно у топі замовлень відвідувачів бургери від UPG. Тут їх готують у різних варіаціях на будь-який смак, є навіть спеціальна пропозиція для дітей.

«Мене часто запитують про секрет смаку бургерів, чому вони такі особливі. Важливо, що складові до цієї страви, як і до інших, ми готуємо власноруч на професійних кухнях наших ресторанів. Навіть фарш до котлет робимо самі, обираючи яловичину вищого ґатунку. Тож беремо пухку, свіжовипечену булочку бріош, підсмажуємо соковиту котлету, додаємо хрумкі шматочки бекону, слайси свіжих овочів, кільця цибульки… Але скільки не розповідай, а все ж краще спробувати. Запрошую!», — каже шеф Олександр Приліпко.

Фото: пресофіс UPG

Поціновувачів естетики та вишуканих смакових поєднань не залишать байдужими й такі нові авторські страви, як ніжна качина ніжка чи яловичий рулет з локшиною або картопляним пюре.

Увага до деталей

Щоб кожна страва смакувала неперевершено, традиційно команда ресторанів робить акцент на якості та екологічності продуктів. А ще тут дуже уважні до дрібниць, адже знають, коли справа стосується приготування їжі, важливо все. Саме тому на кухнях ресторанів впроваджено систему HACCP, яка попереджає будь-які ризики. В цьому також унікальність UPG, адже не кожен заклад з іменем може похизуватися такою відповідальністю.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку