Епіцентр анонсував перший розважальний подкаст до Олімпіади 2024 року

26.07.2024 10:00

Мета шоу під назвою Ноt Olympic talK — популяризувати спорт, підтримати українських спортсменів та створити платформу для висвітлення їхньої подорожі на Олімпіаду. Нагадаємо, що компанія Епіцентр К — офіційний партнер Національного олімпійського комітету України.

“Ми віримо, що спорт об’єднує людей і робить світ кращим”, — говорить заступниця голови ТОВ “Епіцентр К” з реклами, маркетингу, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Ірина Шинкаренко. — “Цей подкаст — не просто розмова з гостем, ми відкриваємо людей з іншої сторони такими, яких ви їх ще ніколи не бачили. Вірю, що наш проєкт  стане платформою для українців, щоб дізнатися більше про наших олімпійців, їхні історії та прагнення до перемоги”.

Першим гостем подкасту став президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт. Він розповів про те, як Україна боролась за виключення країни-агресора з участі в Олімпійських іграх, а також про плани й очікування української збірної на змаганнях у Парижі.

“Ми вдячні Епіцентру за підтримку українського спорту та за те, що вони дають нашим олімпійцям можливість поділитися своїми історіями з ширшою аудиторією”, — зазначив Гутцайт.

Нові епізоди подкасту виходитимуть щотижня; ведучий проєкту — спортивний журналіст та ведучий Андрій Ковальський.

Гостями шоу стануть заслужена майстер спорту України, чемпіонка Олімпійських ігор у Сочі, чемпіонка світу, п’ятиразова чемпіонка Європи, переможниця і призерка етапів Кубка світу з біатлону Олена Підгрушна та український веслувальник-каноїст, дворазовий олімпійський чемпіон, бронзовий призер Олімпійських ігор, призер чемпіонатів світу і Європи Юрій Чебан. Їх можна буде побачити на Youtube-каналі Епіцентру.

Також відомо про участь ексклюзивних гостей, імена яких Епіцентр розкриє глядачам вже під час старту Олімпійських ігор у Парижі.

До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Поділіться цією новиною в соціальних мережах