Dybok.ua – доставляє меблі безкоштовно по всій Україні

19.02.2020 06:11

Інтернет магазин меблів і люстр dybok.ua запустив для своїх клієнтів безкоштовну  доставку меблів на відділення Нової Пошти. Послуга діє для всіх населених пунктів України де є відділення зазначеного оператора.

Не всі інтернет магазині меблів  готові відправляти по Україні і часто обмежуються Києвом, передмістям і великими містами. Дане задоволення коштує для компанії не дешево – зауважив засновник і CEO компанії Віталій Бєлєнький. Він також повідомив, що платна доставка є  однією з перепон розширення on – line ринку продажу меблів, серед інших причин – страх того, що меблі пошкодяться і довгий термін доставки.

Меблі – товар і обємний і важкий і все це впливає на вартість доставки. Наприклад за доставку з Києва у Одесу  клієнт мав би заплатити суму від 500 гривень за двоспальний матрас, від 1300 гривень за комплект спальні, або від 1500  гривень за прямий диван. До того ж вартість доставки перевізниками продовжує зростати, шо негативно впливає на зростання ринку e-commerce.

Завдяки вигідному тарифу від Нової Пошти, нам вдалось зробити її для наших клієнтів безкоштовною, швидкою і надійною. У свою чергу отримати вигідний тариф нам вдалося завдяки збільшенню кількості відправок по всій Україні у попередньому році.

Одна з ключових переваг компанії- тримати вектор на безкоштовну доставку для своїх клієнтів. І ми надалі будемо намагатись забезпечити дану перевагу. Сподіваємось це оцінять наші клієнти і з масштабуванням мережі ми зможемо стати №1 в онлайн торгівлі меблями.

У стратегії компанії на 2020 рік- розвивати бренд dybok.ua через відкриття нових салонів, розширення  географії доставок і позитивний клієнтський досвід.

До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Поділіться цією новиною в соціальних мережах