
Третій Львівський ярмарок смаку об’єднав виробників харчових продуктів з 15-ти областей України


Відключення електроенергії стали серйозним викликом для бізнесу в Україні, особливо цього літа. Та команда KFC успішно долає ці труднощі, забезпечуючи незмінно високу якість продукції для понад мільйона гостей щомісяця.
Більшість ресторанів KFC в Україні оснащені генераторами, що дозволяє їм працювати навіть за відсутності світла (деталі щодо наявності генераторів постійно оновлюються на сайті KFC Ukraine).
Проблеми зі світлом це явище тимчасове, а є перманентні правила для бізнесу. KFC Ukraine суворо дотримується найвищих стандартів зберігання та виготовлення продукції. Усі ресторани KFC в Україні на 100% відповідають вимогам HACCP (система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках) та стандартам корпорації Yum! (до якої належать KFC, Taco Bell та Pizza Hut). При цьому, навіть якщо стандарти та вимоги Yum! не є обов’язковими з точки зору законодавства та правил в Україні, KFC все одно їх впроваджує. Так, наприклад, всі ресторани мають кольорове зонування. Така система запобігає ризику перехресного зараження та гарантує дотримання строгих стандартів харчової безпеки.
Продукти зберігаються у професійних холодильних камерах, котрі навіть без світла тримають температуру 12 годин. Крім того, у кожного ресторану є стаття витрат – списання, коли порушено термін придатності, температурний режим або товарний вигляд готової страви чи будь-якого інгредієнта – він обов’язково має бути списан. Наші дистриб’ютори також дотримуються вимог до транспортування, товари, що не мають необхідних температур, вигляду, пакувань або відповідних сертифікатів якості просто не будуть прийняті рестораном.
Додатково, для контролю дотримання внутрішніх стандартів та підтримки високого рівня якості, кожен ресторан проходить щоквартальні перевірки, від незалежної міжнародної агенції Diversey. Ми пишаємось, що українські заклади стабільно є у списку лідерів серед європейських партнерів, підтверджуючи високу якість та безпеку своєї продукції.