Альтернатива класичному якорю: як виглядає та які має особливості Епіцентр Express у Дніпрі (фотоогляд)
Керуючий партнер компанії Retail.Pro Артем Ретін на своїй сторінці у Facebook зробив огляд Епіцентр Express, який працює у Дніпрі на вулиці Січеславська Набережна 31 А. RAU публікує головне з його допису.
Новий Епіцентр Express має площу 1300 кв. м. Ідея створення такого гібридного формату точно знайде своїх покупців у обласних центрах та невеликих містах, оскільки має багато цікавих особливостей.
Дизайн дніпровського Епіцентр Express виглядає лаконічно, але стильно та затишно. Цікаво, що в цьому магазині повністю змінилася колірна гамма інтерʼєру – впізнаваний яскраво-синій замінили кремовим та оливковим.
Навігація теж змінила колір, але залишилася у тому ж дизайні, що й раніше. Очевидно, що це не останній експеримент з дизайном, оскільки формат тільки почав розвиватися.
Окремої уваги заслуговує продуктовий асортимент, бо, на відміну від інших Епіцентр Express, в цьому магазині є всі класичні категорії супермаркету та навіть трохи більше. Тут також є гарний асортимент готового мʼяса та риби, більшість з якого власне виробництво компанії. Також тут є акваріум з устрицями.
Оновлена зона пекарні має значно ширший асортимент з великою кількістю швидкої їжі та десертів.
Також торгова точка має досить широкий асортимент непродуктових товарів, який може повністю закрити щоденні потреби покупця у цій категорії товару. Внаслідок великої площі магазину більшість з цих категорій мають більшу кількість SKU. Відмінністю саме цієї торгової точки є розширений асортимент категорії «Деко».
Загалом ідея поєднати в одній торговій точці асортименти DIY, one dollar store, продуктового супермаркету з кулінарією та затишної кавʼярні з пекарнею вельми цікава та унікальна. Цей формат може стати повноцінною альтернативою класичному продуктовому «якорю» у невеликих торгових комплексах.