Вагіф Алієв обіцяє побудувати ТРЦ Ocean Mall вже до кінця 2018 року

Вагіф Алієв обіцяє побудувати ТРЦ Ocean Mall вже до кінця 2018 року

21.09.2017 04:47
  626
Ukrainian Retail Association

Девелопер Ocean Mall заявляє про завершення фундаментних робіт і переходу до монтажу торгово-розважального центру.

Як повідомляє прес-служба компанії NAI Ukraine, будівництво об’єкта ведуть відразу три компанії, запланована дата завершення будівництва – жовтень 2018 року, а відкриття ТРЦ обіцяють в листопаді 2018 року.

«Всі великі площі в Оcean Mall давно здані. У новому ТРЦ відкриються 500 магазинів загальною площею 100 000 кв. м, кінотеатр із залом IMAX і 4DX і гігантський розважальний Діджитал парк, площею 30 000 кв. м. Завдяки найбільшим світовим фешн-рітейлерам, які заходять в Ocean Mall, і чинним рітейлерам в Ocean Plaza, проект стане головним ТРЦ і центральній частині Києва», – заявив девелопер проекту і засновник компанії Mandarin Plaza Вагіф Алієв.

Крім того, в NAI Ukraine повідомили, що поруч з Оcean Mall буде побудовано парковку на 2000 машиномісць, а також нову транспортну розв’язку.

Нагадаємо, в українських реаліях обіцяні девелоперами терміни будівництва ТРЦ рідко збігаються з реальними датами відкриття об’єктів. Наприклад, інший великий ТРЦ Вагіфа Алієва – Lavina Mall, спочатку повинен був відкритися ще 2014 році, проте терміни відкриття торгового центру неодноразово зміщувалися. В результаті найбільший в столиці ТРЦ відкрився лише в грудні 2016 року.

Також слід зазначити, що поки жоден великий рітейлер, представлений в Україні, офіційно не повідомляв про свою участь в проекті Ocean Mall.

Довідка. Компанія Mandarin Plaza заснована в 2000 році. У портфелі об’єктів торгової нерухомості Mandarin Plaza такі великі ТРЦ як Lavina Mall, Blockbuster Mall, Ocean Mall і інші.

Читайте також –

Вагіф Алієв: Хочу побудувати 500 000 кв. м торговельних площ


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку