Цитрус відкрив перший магазин у Вінниці

Цитрус відкрив перший магазин у Вінниці

23.11.2017 02:35
  652
rau

Торгова точка мережі гаджетів і електроніки Цитрус почала роботу 23 листопада в ТРЦ Sky Park за адресою: вулиця Соборна ,24.

Як повідомляє рітейлер, площа нового магазину склала 552 кв. м. На честь відкриття знижки, приурочені до Чорної П’ятниці, триватимуть до 30 листопада. Магазин став 48-м в Україні.

Торгова точка стала другим магазином Цитрус, відкритим після кардинальних змін у менеджменті компанії. Нагадаємо, в кінці вересня стало відомо, що генеральним директором рітейлера призначений колишній топ-менеджер Samsung Віталій Кузнєцов. В інтерв’ю RAU він розповів, що для успішного розвитку компанія зробила наголос на найбільш яскраве і зрозуміле подання новинок індустрії, ознайомлення споживачів з майбутнім.

Також Цитрус активно освоює нові формати магазинів, які являють собою не стільки торгові точки, скільки своєрідні центри навчання, дозвілля і шопінгу. У серпні в Одесі на Грецькій площі почав роботу найбільший в Європі магазин гаджетів. А ще в квітні в Києві на Хрещатику відкрився перший двоповерховий концептуальний об’єкт, що включає Академію і ЦЕхаб.

Довідка. Цитрус – українська мережа магазинів гаджетів, аксесуарів, побутової техніки та допоміжних засобів для заняття спортом, створена в 2000 році. Станом на середину листопада мережа об’єднує 48 магазинів у десяти містах України, зокрема в Києві, Одесі, Харкові та Запоріжжі.

Читайте також

Віталій Кузнєцов, Цитрус: Наш основний конкурент – це Цитрус


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку