Колишній топ-менеджер Comfy і Нової Лінії приєднався до мережі Море Пива

Колишній топ-менеджер Comfy і Нової Лінії приєднався до мережі Море Пива

23.06.2017 03:10
  427
Ukrainian Retail Association

Новим операційним директором мережі Море Пива призначено Андрія Загурдаєва.

Серед його завдань на новій посаді вихід в нові регіони, збільшення частки мережі Море Пива на ринку та вдосконалення її операційної функції.

Одним з важливих напрямків своєї діяльності Андрій Загурдаев назвав внутрішній розвиток мережі, спрямований на підвищення рівня задоволеності клієнтів пропонованою продукцією і якістю сервісу.

Як уточнили RAU в прес-службі компанії, загальний стаж роботи Андрія Загурдаєва в рітейлі перевищує 20 років. За фахом він менеджер-економіст, закінчив Київський політехнічний інститут, а кар’єру розпочав в 1996 році в компанії Юнітрейд (магазини офісної техніки), де вже через рік очолив роздрібний напрямок. За час його роботи локальний київський рітейлер вийшов на національний рівень, відкривши магазини в більшості великих міст країни.

Згодом Андрій Загурдаев продовжив роботу в ТАС-Комерцбанк в якості HR-директора. Входив в проектні групи з виведення на ринок України швидких кеш-кредитів і підготовці підприємства до продажу. Працював в компанії COMFY, де почав з позиції регіонального директора, потім керував проектом злиття мереж COMFY і Быттехника, а після успішного об’єднання рітейлерів очолив департамент продажів. Також свого часу Андрій Загурдаев був операційним директором української мережі DIY-гіпермаркетів Нова Лінія і керівником проектів в мережах електроніки «5 елемент» і «НА СВЯЗИ» (Білорусь). На посаді операційного директора Море Пива Загурдаєв змінив Дмитра Молчанова, якого в квітні було призначено генеральним директором компанії.

Довідка. Море Пива – найбільша в Україні мережа магазинів розливного пива. Перший магазин торгової мережі був відкритий в 2009 році в Дніпрі. Розвиваючись по франшизі, компанія розширила мережу до 288 торгових точок (на червень 2017-го) в шести областях України: Дніпропетровській, Полтавській, Кіровоградській, Черкаській, Одеській та Київській. Магазини компанії працюють в форматах «мінімаркет» і «маркет самообслуговування».

Читайте також –

Рецепт успіху з сервісу, хмелю та солоду: інтерв’ю з генеральним директором мережі МОРЕ ПИВА


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку