Екс-СЕО Нова Пошта Оксана Ферчук очолила новий проект EVO.company

Екс-СЕО Нова Пошта Оксана Ферчук очолила новий проект EVO.company

15.03.2017 12:57
  603
Ukrainian Retail Association

Оксана Ферчук стала керівником онлайн-сервісу миттєвого обміну електронними документами «Вчасно», який сьогодні був презентований групою компаній EVO.

Як повідомили rau.ua в прес-службі компанії, «Вчасно» — це хмарний SaaS-сервіс, який допоможе українським підприємствам оптимізувати бізнес-процеси завдяки новим технологіям. Він розроблений для підписання, обміну та зберігання будь-яких юридично значущих документів в електронному форматі: угод, актів виконаних робіт, рахунків і т. і.

У EVO також зазначили, що ще під час тестового періоду до користування сервісом було залучено понад 2300 компаній. У планах – перевести на електронний документообіг мінімум 30% українського бізнесу .

«Наша амбітна мета — перевести не менше 30% активних підприємств українського бізнесу на електронний документообіг, зараз ринок тільки зароджується. Втім, я переконана, що вже через кілька років переважна більшість українських підприємців будуть користуватися електронними документами і проходити перевірки онлайн, адже для цього є всі необхідні умови. Ринку не вистачало тільки простих і доступних рішень», – підкреслила Ферчук.

Нагадаємо, до переходу в EVO Оксана Ферчук була головним виконавчим директором групи компаній Нова пошта, а до цього обіймала посаду генерального директора оператора міжнародного супутникового телебачення Viasat в Україні. В цілому вона працює в телекомунікаційному бізнесі понад 17 років.

Читайте також –

Фокус не вдався: чому EVO закрила маркетплейс Goodini.ua


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку