Директор з маркетингу VARUS Катерина Огуряева звільняється з компанії

Директор з маркетингу VARUS Катерина Огуряева звільняється з компанії

08.06.2017 03:29
  469
Ukrainian Retail Association

Катерина Огуряева в кінці вересня поточного року піде з компанії, у якій пропрацювала близько чотирьох років

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. «Я працюю до кінця вересня і дуже хочу передати свою посаду в нескінченно улюбленій мною компанії людині, яка зможе продовжити всі розпочаті проекти і привнести свої нові ідеї, зробити VАRUS улюбленим місцем покупки і керувати прекрасним колективом», – повідомила Огуряєва.

Вона також зазначила, що її відхід з компанії пов’язаний зі змінами в особистому житті і додала, що зараз VАRUS знаходиться в пошуку нового маркетинг директора. «Потрібна людина з досвідом роботи в мережевій роздрібній торгівлі на аналогічній позиції. Позитивний, відкритий новому, вміє не тільки керувати людьми, а й цінувати їх. Головний офіс компанії – в Дніпрі », – уточнила Катерина.

На посаді директора з маркетингу мережі VARUS вона працює з жовтня 2013 року, а в продуктовому ритейлі – з 2005-го. До VARUS працювала в мережах Брусничка і Еко маркет.

Довідка. VARUS – національна мережа супермаркетів, представлена ​​на ринку продуктового роздробу України компанією «Омега». Перший супермаркет відкрився в 2003 році в Дніпрі (раніше Дніпропетровськ). Станом на квітень 2017 року мережа VARUS налічувала 60 магазинів в країні, загальна торгова площа яких становила 64 7000 кв. м. Кількість співробітників – близько 5 000 чоловік.

Читайте також –

Призначення в рітейлі: головні зміни в топ-менеджменті українських компаній за квітень


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку