На третину більше: за півроку Нова пошта доставила понад 64 млн відправлень

На третину більше: за півроку Нова пошта доставила понад 64 млн відправлень

12.07.2017 01:45
  158
rau

За I півріччя 2017 року Нова пошта доставила на 32% більше відправлень, ніж за аналогічний період минулого року. Найпопулярнішим видом відправлень залишаються посилки вагою до 2 кг

Як повідомила RAU прес-служба Нової пошти, стрімка динаміка ринку онлайн-торгівлі і зростання попиту на адресне обслуговування продовжують відображатися на показниках компанії. За шість місяців 2017 для клієнтів сегменту e-commerce Нова пошта доставила більше 14 млн відправлень – на 31% більше аналогічного показника минулого року. Протягом шести місяців кур’єри Нова пошта доставили одержувачам 7,3 млн посилок. Це майже на 50% більше, ніж у I півріччі 2016-го.

Також клієнти Нова пошта стали частіше користуватися почтоматами. У порівнянні з I половиною минулого року, кількість посилок, отриманих через автоматизовані пункти видачі, зросла майже на 30%.

Довідка. Нова пошта — українська компанія, один з лідерів ринку доставки. Зараз її мережа охоплює понад 900 населених пунктів України і налічує понад 2200 відділень, а також більше 1400 почтоматів. Валовий дохід Нова пошта в 2016 році склав 5,4 млрд грн.

Читайте також

Співзасновник Нова Пошта В’ячеслав Клімов про головні тренди в e-commerce, рітейлі та доставці


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку