Огляд Jewelry&Accessories: Золотий Вік, Укрзолото, КЮЗ, KSD Aurum і Люксоптика

Огляд Jewelry&Accessories: Золотий Вік, Укрзолото, КЮЗ, KSD Aurum і Люксоптика

07.03.2018 08:00
  962
Микола Маранчак

Які магазини ювелірних виробів і аксесуарів почали роботу останнім часом і які плануються відкриття.

Укрзолото

Ювелірний супермаркет Укрзолото розширив торговельну площу в маркет-молле Даринок, в якому працює з 2010 року. Як повідомила RAU прес-служба Даринка, новий монобрендовий бутік зайняв площа 41 кв. м і став восьмим у столиці.

«Даринок являє собою симбіоз непродуктового ринку і шопінг-молу. Він є єдиним об’єктом в Києві, який працює в подібному форматі. Ми вважаємо вибір даної концепції розвитку дуже успішною, що підтверджується гарним трафіком відвідувачів. Також додатковим аргументом на користь розширення мережі на Даринку є постійна і сильна маркетингова підтримка з боку орендодавця – це істотний плюс», – прокоментував відкриття генеральний директор Укрзолото Григорій Курносов.

Нагадаємо, крім Укрзолото в число ювелірних магазинів, представлених у маркет-молл Даринок, входять: Срібний Вік, 925 проба, Янтар Полысся, CAVA.COOL, KARMI, OMEGA та інші.

Золотий Вік

Ювелірний бренд Золоте Століття відкрив у лютому три нових магазини. Як повідомляє сайт рітейлера, перший з них знаходиться у Полтаві за адресою вул. Шевченка, 39, другий – в місті Самбір Львівської області на вул. Валова, 44, третій – в Переяслав-Хмельницькому за адресою вул. Б. Хмельницького, 126. В асортименті традиційно представлений широкий вибір ювелірних прикрас з золота та срібла з дорогоцінним, напівдорогоцінним камінням і діамантами та інше.

КЮЗ

Київський Ювелірний Завод відкрив 23 лютого у Житомирі другий магазин мережі. Згідно з інформацією на сайті Заводу, об’єкт знаходиться на першому поверсі ТРЦ Глобал UА за адресою вул. Київська, 77. Сьогодні мережа фірмових магазинів налічує понад 50 торгових точок по всій Україні.

KSD Aurum

Ювелірний бренд KSD Aurum оголосив про відкриття 24 березня фірмового магазину мережі ТРЦ Smart Plaza Polytech. Про це повідомляється на офіційному Facebook рітейлера. Нагадаємо, трирівневий ТРЦ Smart Plaza Polytech буде відкрито у складі житлового комплексу з торговими орендарями міжнародного класу, кінотеатром, фітнес-клубом і басейном. Офіційна дата відкриття ТРЦ поки не оголошувалася.

Люксоптика

2 березня в місті Кам’янське відкрилася нова Люксоптика. Згідно з інформацією на сайті компанії, торгова точка знаходиться в ТЦ Терра на вул. Будівельників, 27. В асортименті великий вибір оправ для дітей і дорослих, м’які контактні і оптичні лінзи світових виробників, сонцезахисні окуляри відомих брендів та інше.

Kilian

У київському ТРЦ Gulliver відкрився перший в Україні парфумерний магазин Kilian. Як повідомила RAU прес-служба ТРЦ, торгова точка розташована на першому поверсі і займає 22 кв. м. В магазині представлена повна колекція парфумів «By Kilian» і налічує дванадцять ароматів унісекс, що поєднують в собі улюблені напрями власника бренду.

Бренд Kilian був заснований в 2007 році. Засновник компанії – Kilian Hennessy (Кіліан Хеннессі), онук всесвітньо відомого винокура Хеннессі. Кіліан довгий час був виконавчим директором фірми L’oreal, а також встиг попрацювати в компанії Alexander McQueen.

Читайте також наш попередній огляд –

Огляд Jewelry&Accessories: нові Золотий Вік.Dominant, SOVA, підсумки року в Укрзолото і Zlato.ua


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку