Varus стане якірний орендарем скандального київського ТЦ Oasis

Varus стане якірний орендарем скандального київського ТЦ Oasis

25.09.2018 08:25
  606
rau

Торговий центр розташований прямо над одним із виходів зі станції метро «Героїв Дніпра». Його відкриття заплановано на кінець 2018 року.

Про це повідомляє портал Retailers.ua з посиланням на прес-службу консалтингової компанії NAI Ukraine – брокера об’єкта. Як наголошується в повідомленні, якірним орендарем ТЦ Oasis стане продуктовий супермаркет Varus. Крім нього, в новому торговому центрі почнуть роботу магазини Kyivstar, Yves Rocher, Золотий Вік і Сота.

Загальна площа об’єкту – 14 500 кв. м, «корисна» – 13 200 кв. м. За оцінками фахівців NAI Ukraine, завдяки розташуванню прямо над станцією метро Oasis зможе генерувати хороший трафік, оскільки щоденна відвідуваність транспортного вузла – близько 100 000 людей на день.

Наскільки реальними є заявлені терміни введення ТЦ в експлуатацію і чи відповідає дійсності оцінка консалтерами потенційного трафіку – поки сказати складно. Але варто нагадати, що проти будівництва торгового центру над станцією метро «Героїв Дніпра» жителі району неодноразово протестували і вимагали проведення громадських слухань. Втім, все їх протести і заклики київська влада та забудовники, як зазвичай, залишили без уваги.

Читайте також –

ДСНС вимагає закрити ряд ТРЦ. У списку – Sky Mall, New Way, Сонячна Галерея, DEPO’t Centre, Metro Cash & Carry Ukraine та Епіцентр


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку