Сільпо відкриє супермаркет в стилі середньовічного замку

Сільпо відкриє супермаркет в стилі середньовічного замку

15.05.2017 04:57
  645
Ukrainian Retail Association

Новий супермаркет Сільпо з незвичайним дизайном відкриється в луцькому розважальному центрі Промінь.

Як повідомила rau.ua прес-служба Fozzy Group, новий магазин Сільпо займе площу в 1400 кв. м, і буде оформлений в стилі замку часів Любарта (литовсько-руський князь, замок якого зберігся в Луцьку і донині) з середньовічними полотнами на стінах і відповідним дизайном інтер’єру.

В магазині традиційно будуть представлені свіжі овочі і фрукти, натуральні продукти українських виробників під ТМ «Лавка традицій», продукція власного імпорту, включаючи крафтове пиво та вина з різних країн світу, вироби власної коптильні і пекарні, а також продукція ВТМ і непродовольчі товари. Крім того, на території магазину буде працювати кав’ярня.

Відкриття супермаркету, який стане вже третім торговельним об’єктом мережі в Луцьку, заплановано на 19 травня.

Зазначимо, що архітектори і дизайнери Сільпо не вперше дивують незвичайними рішеннями в супермаркетах мережі. Раніше компанія відкрила супермаркет у стилі «Аліси в країні чудес» у Львові, а також «Ямайський супермаркет» у Броварах.

Довідка. Торгова мережа Сільпо – одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів. Асортимент магазинів мережі налічує до 20 000 найменувань продуктів харчування і супутніх товарів залежно від величини торгової площі. Станом на початок квітня 2017 року торгова мережа налічувала 238 супермаркетів.

Читайте також –

https://rau.ua/news/fotoreportazh/silpo-victoria-gardens-fotoreportazh/

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку