Egersund Seafood відкриє найбільший в Україні магазин-ресторан в SkyMall

Egersund Seafood відкриє найбільший в Україні магазин-ресторан в SkyMall

13.10.2017 08:45
  785
Ukrainian Retail Association

Найбільший об’єкт Egersund Seafood, компанії, що спеціалізується на морепродуктах, буде відкритий в новому форматі.

Проект буде займати площу більше 700 кв. м в фуд-холі на 3-му поверсі SkyMall. Костянтин Медведєв, маркетинг-директор Egersund Seafood розповів RAU, що нова локація об’єднає в собі магазин, Seafood Bar і ресторан.

Це буде третя за рахунком точка мережі в Україні і найбільша. Всі вони працюють в Києві. Перший магазин, площею 300 кв. м, знаходиться на вулиці Григоренка на Позняках, другий об’єкт працює в форматі корнера на площі 140 кв. м на фуд-корті столичного ЦУМ.

“Нашій компанії торгівельний центр SkyMall був дуже цікавий, хоча надходило досить багато пропозицій. Для цього об’єкту в торгово-розважальному центрі ми розробляємо абсолютно нову для нас концепцію, формат, аналогів якому в Україні немає”, – ділиться Костянтин Медведєв. Покупці зможуть придбати охолоджену рибу і морепродукти, спробувати або замовити готові страви з них, популярні рибні супи і салати, ікру і навіть суші. Відвідувачі будуть бачити, як готуються замовлені ними страви.

Поки меню опрацьовується кухарями, але як і зазвичай, кухня мережі буде підкреслювати норвезькі коріння компанії. Оформлення Egersund Seafood в ТРЦ SkyMall виконано в скандинавському стилі, над дизайном працює та ж команда що і над першими двома проектами. Зараз йде ремонт і монтаж обладнання. Поки що в компанії не називають точну дату початку роботи нової торгової точки мережі, але, з огляду на високі темпи робіт, його можна очікувати вже скоро.

Читайте также –

Рай для гурманів: в Ocean Plaza відкрився Gourmet House


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку