Дніпровський ТРЦ Дафі проводить масштабну реновацію об’єкта

Дніпровський ТРЦ Дафі проводить масштабну реновацію об’єкта

19.06.2018 01:01
  247
rau

В ході робіт кількість магазинів буде збільшено на 15%, розширені фуд-корт і кінотеатр, а частина якірних орендарів проведе реконцепцію торгових точок.

Про це пише портал Dnepr.info. Як вказується в повідомленні, буде кардинально оновлено фасад ТРЦ Дафі, облагороджена прилегла територія, встановлені нові системи пожежної безпеки та пожежогасіння. Концепцію фасаду розробляло європейське дизайн-бюро, а архітектурний проект – київська фірма AVG architecture. Як уточнює директор з маркетингу мережі ТРЦ Дафі Наталія Борисова, висотність і габарити будівлі зміняться незначно. Кардинально зміниться оздоблення та конфігурація фасаду: основна його частина буде скляною, з’явиться динамічна підсвітка, а поверх засклених і глухих частин закріплять декоративний перфорований матеріал.

Деякі зміни відбудуться і всередині будівлі. «Протягом останніх двох років ми постійно розвиваємося, і темп тільки нарощуємо: провели реконструкцію основних двох галерей першого поверху, перенесли ескалатор, на 30% розширили площі кінотеатру, – конкретизує Наталя. – Повністю оновили дитячий ігровий центр на третьому поверсі – там з’явилися безпечні м’які зони, де батьки можуть пограти з зовсім маленькими дітьми, і парк професій для молодших школярів. Комплекс став ще зручніше, і, як результат, суттєво збільшилася кількість відвідувачів другого і третього поверхів».

Крім того, будуть змінені формати супермаркету побутової техніки Comfy, Мегаспорт, дитячого магазину Міккі, повністю оновиться фуд-корт, з’явиться новий ресторан.

За планами, реновація повністю завершиться в 2019 році.

Довідка. ТРЦ Дафі – торгово-розважальний центр загальною площею 20 000 кв. м, орендною – 16 000 кв. м. Розташований в Дніпрі за адресою Зоряний бульвар, 1 А. Якірні орендарі – перший в Україні продуктовий супермаркет АШАН, багатозальний кінотеатр Multiplex, супермаркет техніки та електроніки Comfy.

У мережу ТРЦ Дафі, крім об’єкта в Дніпрі також входить торгово-розважальний центр в Харкові.

Читайте також –

Яким буде МОСТ-сіті: провідний ТРЦ Дніпра проводить реновацію (презентація)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку