McDonald’s відкрив ресторан у новому форматі в Харкові (+фото)

McDonald’s відкрив ресторан у новому форматі в Харкові (+фото)

04.07.2017 01:49
  702
rau

Заклад розпочав роботу в Харкові біля залізничного вокзалу після масштабної реконструкції.

Як повідомила rau.ua прес-служба компанії, оновлений ресторан, площею понад 450 кв. м, розташований в окремій будівлі за адресою: вул. Полтавський Шлях 58/1.

Вперше в Україні в харківському ресторані втілений новий дизайн Alphabet. В оздобленні переважають динамічні форми, а елементи дизайну повторюються на стінах і меблях. Ще однією особливістю оновленого McDonald’s стане годинник, розташований з кожного боку вежі-«олівця».

«Харківський McDonald’s поруч з вокзалом був відкритий ще у 2000 році і давно знайомий нашим відвідувачам. А сьогодні завдяки модернізації у нас з’явилося ще більше можливостей, щоб примножувати приємні враження і дарувати гарний настрій відвідувачам McDonald’s», – зазначив генеральний директор компанії McDonald’s в Україні Гжегож Хмелярський.

Крім цього, у реконструйованому ресторані була здійснена заміна обладнання на більш енергоефективне. Зокрема, у закладі встановлено тепловий насос для підігріву води, що зменшує енергоспоживання, а для обігріву внутрішніх приміщень встановлений рекуператор, який забезпечує енергоефективний обігрів узимку.

Роботу нового McDonald’s забезпечуватимуть 79 працівників, які зможуть обслуговувати в середньому 3500 гостей щодня. В оновленому закладі передбачено близько 270 місць для відвідувачів – з них 125 у залі і 145 на відкритій літній терасі. Оновлений ресторан працює цілодобово та є єдиним у Харкові закладом, де налагоджена робота McDrive за системою Fast Forward з трьома вікнами обслуговування.

Довідка. McDonald’s Україна є одним з лідерів у галузі ресторанів швидкого обслуговування в Україні. Перший заклад компанії в Україні було відкрито в 1997 році в Києві. З тих пір вона стала одним з найбільших іноземних інвесторів в Україні, вклавши у розвиток мережі та інфраструктуру близько $237 млн. Зараз в українському підрозділі корпорації McDonald’s працює близько 8000 осіб.

Читайте також – 

Як McDonald’s Україна вибирав переможців конкурсу “Мій бургер” (фоторепортаж)

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку