KFC планує у 2017 році відкрити 3 ресторани в Україні

KFC планує у 2017 році відкрити 3 ресторани в Україні

26.01.2017 11:09
  2337
Виктор Нагорский

У поточному році Глобальна ресторанна група інвестує в розвиток української мережі ресторанів KFC $3,5 млн.

Про це RAU повідомила прес-служба UTG з посиланням на генерального директора компанії «Глобальна ресторанна група – Україна» (один з українських франчайзингових партнерів компанії YUM! Brands, Inc., якій належить бренд KFC) Олексія Шарова.

«Сума інвестицій у розвиток мережі в Україні у 2017 році складе 3,5 млн доларів», – сказав Шаров, зазначивши, що очікуваний строк окупності інвестицій становитиме 4-5 років.

Він також повідомив, що загальна площа трьох ресторанів, запланованих до відкриття в 2017 році, складе більше 1 200 кв. м.

Вже відомо, що один із закладів мережі відкриється в столичному ТРЦ Smart Plaza, введення якого в експлуатацію, за інформацією брокера торговельного об’єкта – компанії UTG – заплановано на серпень-вересень поточного року. За словами директора UTG Євгенії Локтіонової, Глобальна ресторанна група вже підписала договір оренди приміщення площею понад 440 кв. м терміном на 10 років. Ресторан компанії в ТРЦ Smart Plaza буде дворівневим і розрахований на 120 посадочних місць.

Довідка. KFC (Kentucky Fried Chicken) – всесвітньо відома мережа ресторанів швидкого обслуговування, що спеціалізується на стравах з курки. Працює в 115 країнах світу. Відкриття першого закладу мережі KFC в Україні відбулося наприкінці 2012 року в Києві. Зараз мережа налічує 10 закладів у країні: сім з них працюють в Києві, ще 3 – у Дніпрі.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку