Група Inditex відкриє свої магазини в Lavina Mall 15 серпня

Група Inditex відкриє свої магазини в Lavina Mall 15 серпня

07.08.2017 01:46
  997
Ukrainian Retail Association

У столичному торгово-розважальному центрі Lavina Mall відкриються шість магазинів Inditex загальною площею близько 7000 кв. м, в тому числі – найбільша в Східній Європі Zara.

Про це повідомила прес-служба компанії NAI Ukraine – брокера ТРЦ Lavina Mall. Згідно з повідомленням, в цей же день відбудеться відкриття та інших магазинів, серед яких Tommy Hilfiger і Terranova. Як раніше повідомляв RAU, Inditex відкриє в Lavina Mall магазини Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius і Oysho. Магазин Zara займе площу 3400 кв. м, Bershka – 900 кв. м, Stradivarius – 800 кв. м, Pull&Bear – 750 кв. м, Massimo Dutti – 730 кв. м, Oysho – 440 кв. м

«Відкриття найбільшого в Східній Європі магазину ZARA в найбільшому ТРЦ України підтверджує успішність проекту, який сьогодні вже сформував кращий пул орендарів на ринку. Однозначно можна стверджувати, що Lavina Mall стає лідером на ринку fashion-рітейлу. Але це тільки початок, далі очікуються відкриття інших всесвітньо відомих брендів», – прокоментував голова правління Mandarin Plaza (інвестор проекту Lavina Mall) Олександр Черницький.

У NAI Ukraine також повідомили, що в Lavina Mall вже відкрито понад 250 магазинів брендів, серед яких Benetton, Brocard, LC Waikiki, Calvin Klein Jeans, Betty Barclay, Fynch Hatton, STEM, Promod, Tally Weijl, Lee Cooper, NAF NAF, Levi’s, Orsay, Pimkie, Lerros, Intertop, Saucony. Walker, New Balance, Cosmo, Butlers, Arena, Etam, Triumph, Lisca, Golden Point та інші. На кінець липня заповнюваність ТРЦ за підписаними договорами перевищила 85%.

Довідка. Inditex Group – іспанська компанія, заснована в 1963 році. Є одним з найбільших fashion-рітейлерів у світі – близько 7000 магазинів групи працюють в 91 країні. На ринку України Inditex Group представлена ​​з 2008 року брендами Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho і Uterque. Всього в країні працюють понад 50 магазинів в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Одесі, Вінниці, Херсоні та Черкасах.

Читайте також –

Мінус один: Inditex вперше закрив магазин Zara в Україні


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку