Перший мегастор українських брендів F’91 відкрився в Харкові

Перший мегастор українських брендів F’91 відкрився в Харкові

04.05.2017 11:16
  103
Ukrainian Retail Association

Новий торговий об’єкт мережі F’91 відкрився в харківському торговому центрі METRO.

Як повідомляється на сайті компанії, Харків став вже п’ятим містом країни, де в рамках національного співробітництва Arber Fashion Group і METRO Cash&Carry Україна відкрилися магазини F’91. У торговій точці традиційно представлено широкий асортимент чоловічого і жіночого одягу, взуття та аксесуарів від українських брендів та власної торгової марки F ’91.

Зазначимо, що з відкриттям нового магазину загальна кількість об’єктів мережі зросла до 11. Зараз п’ять торгових майданчиків бренду працюють в Києві, три в Одесі і по одному в Полтаві, Миколаєві та Харкові. У найближчі місяці Arber Fashion Group планує відкрити ще 14 магазинів F ’91 в ТЦ METRO в різних містах України.

Довідка. Arber Fashion Group – найбільший вертикально інтегрований fashion-холдинг в Україні. Компанія представлена торговою мережею з понад 110 магазинами у всіх регіонах України під брендами Arber, Gregory Arber, F’91 і КОКОН.

F’91 – мережа українських мегасторів, в яких представлені сучасні колекції одягу, взуття та аксесуарів для чоловіків і жінок власної торгової марки та провідних українських виробників.

Читайте також –

У Arber Fashion Group новий директор з маркетингу та бренд-директор F’91


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  34
Усі новини ринку