Ресторан швидкого харчування Clever 4ever відкрився в ТЦ Globus

Ресторан швидкого харчування Clever 4ever відкрився в ТЦ Globus

16.06.2017 08:40
  213
rau

Новий ресторан розпочав роботу 15 червня на фудкорті в торговому центрі Globus 1.

Про це rau.ua повідомила прес-служба ТЦ Globus. Загальна площа закладу 58,5 кв. м, екстер’єр виконано в еко-стилі з натурального дерева.

У меню ресторану – традиційні українські та європейський страви, випічка, десерти, овочеве та м’ясне гриль-меню, мітболи, а також авторські салати від бренд-шефа.

«Фудкорт ТЦ Globus один з найбільш відвідуваних і якісних за наповненням серед ТЦ Києва. Щодня понад п’ять тисяч людей, дорослі та діти, снідають, обідають і вечеряють на нашому фудкорті. Тому нам дуже важливо надати максимально широкий вибір якісних операторів. Безумовно, в більшості своїй у нас представлені великі мережеві оператори, але ми готові давати можливість розвиватися потенційно успішним українським startup-проектам, які демонструють новий підхід до традиційної кухні та додають оригінальності і різноманіття в загальне наповнення фудкорту ТЦ Globus», — коментує старший менеджер департаменту оренди ТЦ Globus Вікторія Царенко.

Довідка. ТЦ Globus — перший професійний торговий центр в Україні. З 2007 року належить великій європейській інвестиційної компанії London & Regional Properties. Складається з підземної і наземної частини загальною площею понад 35 000 кв. м, на якій представлено більше 200 магазинів зі світовими та українськими брендами.

Читайте також – 

Ресторан Mario’s Trattoria у новому форматі почав роботу в ТЦ Globus


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  15
Усі новини ринку