Arber Fashion Group відкрив перші магазини F’91 у Дніпрі та Харкові

Arber Fashion Group відкрив перші магазини F’91 у Дніпрі та Харкові

16.05.2017 10:43
  190
Ukrainian Retail Association

Нові торгові точки мережі F’91 відкрилися в торгових центрах METRO.

Як уточнила rau.ua прес-служба компанії, два нових магазини в рамках національного співробітництва Arber Fashion Group і METRO Cash&Carry Україна відкрилися в Дніпрі, ще один у Харкові.

У магазинах традиційно представлений широкий асортимент чоловічого і жіночого одягу, взуття та аксесуарів сучасних українських брендів та власної торгової марки F’91.

Зараз мережа магазинів F’91 представлена вже у шести містах України. Раніше торгові точки бренду відкрилися в Києві, Одесі, Полтаві та Миколаєві. У планах Arber Fashion Group відкрити магазини F’91 площею від 500 до 700 кв. м у всіх ТЦ METRO в Україні.

Як відзначають в компанії, цей проект спрямований на досягнення максимальної синергії операційної діяльності обох компаній: професійної експертизи Arber Fashion Group у сфері створення і виробництва комерційних колекцій одягу, мерчандайзингу та сервісу в торговому залі і міжнародного досвіду METRO в сфері маркетингу, глобальної логістики і управління масштабними проектами рітейлу.

Довідка. Arber Fashion Group – найбільший вертикально-інтегрований fashion-холдинг в Україні. Компанія представлена торговою мережею з понад 110 магазинами у всіх регіонах України під брендами Arber, Gregory Arber, F’91 і КОКОН.

F’91 – мережа українських мегасторів, в яких представлені сучасні колекції одягу, взуття та аксесуарів для чоловіків і жінок власної торгової марки та провідних українських виробників.

METRO Cash&Carry Україна входить до складу німецької METRO GROUP – однієї з провідних міжнародних торгових компаній. Компанія була заснована в 2003 році. Зараз представлена 26 торговими центрами: 3 магазину оптової торгівлі Бери-Вези і 23 торговельними об’єктами МЕТRО в найбільших містах України. Обсяг продажів в Україні у 2014/2015 фінансовому році склав понад 425 млн євро.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку