Юрій Коробка, Сімейна пекарня, Франс.уа: Успіх власної мережі – фундамент для франчайзингу Як Fedets Family Bakery вдалося збільшити мережі до 300 об’єктів і як вдається дотримуватися стандартів якості продукції та... Історії компанійНові формати 17 Жовтень 2018 3263
Чверть століття АТБ: топ-25 маловідомих фактів про найбільшу мережу магазинів в Україні Цікаві факти про засновників АТБ, їх перші кроки в бізнесі та розробку формату, а також про масштабування мережі,... Історії компанійНовини 15 Жовтень 2018 13215
Засновниці MustHave: Наша мрія – одягнути всю Україну MustHave називають першим українським мас-маркет брендом, і порівнюють з Zara або H&M, а у його творців Анни Коваленко та... Made In UkraineІсторії компаній 11 Жовтень 2018 1250
Ресторатор Юрій Колєснік: Чим більше ти контролюєш – тим менше заробляєш Відомий український ресторатор Юрій Колєснік розповів про відмову від бренду Oliva, передачу ресторанів в управління,... Історії компанійНовини 5 Жовтень 2018 11987
Директор роздрібної мережі Brain: У Києві складно конкурувати з сетевиками Директор роздрібної мережі Brain Тарас Мазур про те, що змінилося в мережі за два останні роки, на чому фокусується... Історії компанійНові формати 4 Жовтень 2018 1812
Мільярдер на велосипеді: як засновник LPP побудував імперію з 2000 магазинів Засновник польського fashion-гіганта LPP Марек Пехоцкі про початок бізнесу в гаражі, ефективний менеджмент, інвестиції в... Історії компанійНовини компаній 2 Жовтень 2018 1134
Ольга Копилова, засновниця гастролавок «Чорноморка»: У нас немає конкурентів Ольга Копилова, засновник і генеральний директор мережі гастролавок “Чорноморка”, розповіла, навіщо компанії,... Історії компанійНовини компаній 28 Вересень 2018 5222
Спорт – сила: як Епіцентр розвиває мережу магазинів Intersport Топ-менеджер компанії Intersport Україна про розвиток мережі магазинів, впровадження нового формату торговельних точок,... Історії компанійНовини 27 Вересень 2018 3144
Гроші, мафія, сім’я: правила життя та бізнесу засновників мережі ресторанів Mafia Відомі українські ресторатори – подружжя Тарас і Оксана Середюк – розповіли про перший ресторан та помилки на... Історії компанійНовини компаній 27 Вересень 2018 1357
Власник мережі OKwine: Будуть локації – будемо відкриватися Олександр Андрощук, власник мережі виномаркетів OKwine, розповів про історію створення мережі і розвитку в інших містах... Історії компанійПерсоналії 24 Вересень 2018 7186
Впертий одесит: як Сава Лібкін став одним з кращих рестораторів України Історія одеського ресторатора, кар’єра якого почалася в невеликому радянському кафе «Фонтан». Історії компанійДосвід 21 Вересень 2018 2513
Вікторія Баштова, МАХА: 70% наших продажів – це зарубіжні ринки Керівник відділу маркетингу і продажів бренду МАХА про український ринок fashion-ритейлу, експансію бренду на зарубіжні... Made In UkraineІсторії компаній 20 Вересень 2018 1610