Кращі ролики тижня: Lego, Chanel, Pepsi, Apple і танці

Кращі ролики тижня: Lego, Chanel, Pepsi, Apple і танці

09.04.2017 09:00
  485
Микола Маранчак

Щотижня з’являються нові креативні рекламні ролики відомих брендів і рітейлерів. У даній рубриці ми збираємо кращі.

Apple

Американський виробник гаджетів Apple представив нову рекламу смартчасов Apple Watch “Живи яскраво”, саундтреком до якої стала пісня Beyonce – Freedom. Ролик фокусує увагу на перевагах годинника таких, як їх водонепроникності, спеціальних режимів для плавання, вбудованого GPS і більш яскравого екрану. За словами креативників з Media Arts Lab, мета відео – привнести «оновлене відчуття енергії, щоб надихнути активний спосіб життя цієї весни». За тиждень реклама набрала вже близько 4 млн переглядів на Youtube.

Pepsi

Pepsi в новій рекламній кампанії звернувся до революційної тематики. Відео викликало шквал обурень в соцмережах і рекордну кількість дизлайків на Youtube. На думку критиків, використання настільки тонкої тематики у комерційних цілях – сумнівна справа. В Pepsi були змушені вибачитися і видалити відео, в якому знялася сестра Кім Кардашьян Кендалл Дженнер. Тим не менш, в короткий термін воно встигло зібрати більше мільйона переглядів.

Chanel

Зірка фільму “Сутінки” Крістен Стюарт взяла участь у рекламній кампанії французького модного дому Chanel. За сюжетом актриса входить у приміщення і починає танцювати, поки не виявляє на склі напис Gabrielle. Безсюжетний, але популярний в соцмережах ролик присвячений новій лінійці сумок Chanel’s Gabrielle.

Value City Furniture

Ще одне танцювальне відео представила мережа салонів недорогий меблів Value City Furniturе. Рітейлер зняв серію роликів про розпродаж меблів у стилі бродвейських мюзиклів. Хореографію підготував Менді Мур, який перед цим працював над танцями у фільмі «Ла-Ла Ленд».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=INrSW7cGBw4

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=ihNLOGtP_E0

Lego

Виробник дитячих конструкторів Lego представив відео в рамках кампанії Lego Build Amazing. За сюжетом, інженери втілюють в реальність дитячі фантазії. Рекламна кампанія підготовлена для азіатського ринку.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку