У Києві відкрили Сільпо у стилі науково-кулінарної лабораторії (фотоогляд)
31 жовтня у Києві мережа Сільпо відкрила новий супермаркет у стилі молекулярної кухні — напряму, де наука зустрічається з кулінарією.
Як повідомили RAU в прес-службі мережі, новий супермаркет площею 1700 кв. м, працюватиме щодня з 07:00 до 23:00 за адресою: Київ, вул. Максимовича, 32. Для відвідувачів Сільпо передбачена підземна парковка.
Новий супермаркет Сільпо прикрашають зображення кухарів-науковців, які творять гастрономічні дива за допомогою незвичних для кухні приладів — колб, пробірок та інших лабораторних інструментів. Навігація в магазині теж особлива: каси можна знайти за штативами з колбами, а вивіски відділів розміщені у прозорих боксах, що символізують стерильність та чистоту продуктів.
Кожен елемент інтер’єру розповідає свою історію про трансформацію звичних продуктів у щось надзвичайне. Замість вивісок — чашки Петрі, в яких відбувається магія розкладання продуктів на молекули. У відділі овочів та фруктів — символ ДНК як натяк на те, що кожен продукт має свій унікальний код смаку. Алкогольний відділ — це ніби окрема лабораторія з інсталяцією колб, які створюють атмосферу справжнього наукового центру.
Для покупців у новому Сільпо пропонують всі необхідні інгредієнти для експериментів зі смаками вдома чи на фудкорті. Щодня тут випікатимуть свіжий хліб, запашну випічку та піцу, а також готуватимуть улюблені страви у відділі кулінарії. На острівці Лавки традицій можна буде придбати добірні локальні продукти, а у відділі морепродуктів — скуштувати рибку гарячого копчення.
У випадку відключень електроенергії магазин функціонуватиме як пункт турботи та незламності, де всі бажаючі зможуть скористатися безплатним Wi-Fi та підзарядити свої гаджети.