У столичному ТРЦ Gulliver відкрився оновлений магазин Adidas (+фото)

У столичному ТРЦ Gulliver відкрився оновлений магазин Adidas (+фото)

Сьогодні
  46
Костянтин Симоненко

У торгово-розважальному центрі Gulliver відкрився оновлений офіційний магазин Adidas, ставши другим бутіком в Україні в інноваційному концепті. Магазин знаходиться на третьому поверсі ТРЦ.

Як повідомили RAU в прес-службі ТРЦ, після капітальної реконструкції простір став ще більш сучасним, інноваційним та готовий запропонувати покупцям новий рівень обслуговування та індивідуальний підхід. У магазині представлено найсвіжіші колекції спортивного одягу, взуття та аксесуарів для професійних спортсменів, активних користувачів і тих, хто прагне виглядати стильно кожен день.

Оновлений дизайн простору поєднує в собі сучасні технології та екологічні матеріали, створюючи атмосферу, що надихає на нові звершення. Ключові особливості магазину:

  • Інноваційний дизайн: новий інтер’єр відображає філософію бренду Adidas – поєднання функціональності, стилю та екологічної свідомості. Просторі примірочні (а також інклюзивні), інтерактивні екрани дозволяють покупцям створювати свої образи та отримувати рекомендації на основі індивідуальних потреб.
  • Широкий асортимент: у магазині представлені останні колекції Adidas, включно з лінійками для бігу, тренувань, колаборації з відомими дизайнерами (Adidas by Stella McCartney). А також представлена нова ігрова форма збірної України по футболу, яка поєднує в собі національні кольори та символіку, відображаючи гордість за українську футбольну спадщину та сучасні матеріали, які забезпечують максимальний комфорт та легкість рухів на полі.
  • Персоналізоване обслуговування: кваліфікований персонал допоможе з вибором товарів, які ідеально відповідатимуть потребам кожного клієнта, від професійних спортсменів до модних поціновувачів.
  • Екологічна відповідальність: Adidas продовжує підтримувати ініціативи зі сталого розвитку, пропонуючи продукти, виготовлені з перероблених матеріалів, і мінімізуючи використання пластику в магазині.

Довідка. Adidas – один із провідних світових брендів спортивного одягу та взуття, відомий своїми інноваціями та високою якістю продукції. Заснована у 1949 році, компанія продовжує бути піонером у розробці технологій для спорту та активного способу життя. Магазин Adidas працює щоденно з 10:00 до 22:00 на 3-му поверсі ТРЦ Gulliver.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку