Співпраця Moyo з monobank у запуску нового маркетплейсу market by mono

Співпраця Moyo з monobank у запуску нового маркетплейсу market by mono

Сьогодні
  73
rau

Компанія Moyo стала партнером у запуску нового маркетплейсу market by mono, представленого у застосунку monobank.

«Співпраця з monobank є важливим кроком у нашому прагненні забезпечити українців доступом до якісних товарів з максимально вигідними умовами», – повідомили RAU в компанії.

21 жовтня, офіційно, в застосунку monobank запущено маркет товарів market by mono. Він доступний лише у новому дизайні та буде поступово зʼявлятися в користувачів протягом найближчих кількох днів.

“Ми з великим ентузіазмом стали партнерами цього проєкту, оскільки розуміємо, що ринок потребує інновацій та нових стандартів обслуговування. Наше завдання – не лише запропонувати клієнтам широкий асортимент товарів, а й забезпечити доступ до новітніх технологій з кращими умовами розстрочки, прозорістю цін, безкоштовною доставкою та відмінним сервісом. Для нас важливо, щоб клієнти отримували впевненість у кожній покупці. Саме тому ми активно підтримали запуск “market by mono”, де умови є прозорими, а ціни – справедливими», – коментує генеральний директор Moyo Валентин Івакін.

Зараз в market by mono представлений великий асортимент техніки, електроніки, товарів для дому від провідних брендів. Як один із трьох ключових партнерів маркетплейсу, Moyo зауважує, що кількість товарів, орієнтуючись на актуальні потреби споживачів, буде збільшуватися кожного дня.

“Ми віримо, що market by mono стане провідним маркетплейсом, надаючи клієнтам переваги, які вони шукають: зручність, простоту та впевненість у кожній покупці,” – додає Валентин Івакін. Запуск проєкту – це результат довготривалої співпраці між Moyo та monobank, що спрямована на розвиток інноваційних рішень для українських споживачів.

Довідка. Moyo — національний омніканальний ритейлер техніки та електроніки в Україні, працює з 2009 року. Мережа Moyo об’єднує понад 90 магазинів у більше ніж 45 містах. 2023 року компанія отримала нагороду від Української народної премії в номінації «Мережа магазинів техніки та електроніки року». В асортименті ритейлера понад 60 тисяч сертифікованих товарів від більш ніж 500 світових виробників. Крім того, Moyo пропонує послуги доставки, кредитування, підтримки та консультування клієнтів в контакт-центрі, що працює 24/7, забезпечуючи високий рівень обслуговування.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку