ОККО відкрила новий АЗК поблизу Чернівців

ОККО відкрила новий АЗК поблизу Чернівців

Сьогодні
  62
rau

У Чернівецькій області відкрився четвертий автозаправний комплекс під брендом ОККО. Він розташований у селі Чагор (вул. Об’їзна, 14), неподалік Чернівців, на автошляху, що веде до прикордонного переходу «Порубне-Сирет» на україно-румунському кордоні.

На новому АЗК можна заправитися усіма видами пального від ОККО: бензином 95 Євро та Pulls 95, дизельним пальним ДП Євро і Pulls Diesel, а також скрапленим газом. У складі комплексу традиційно працює кафе й магазин із просторим торговим залом. А ще водії можуть тут скористатися сервісом підкачки коліс. 

АЗК у Чагорі став уже сьомим комплексом, який мережа ОККО ввела в експлуатацію у 2024 році. Зараз у структурі компанії працює 410 автозаправних комплексів.  

Довідка. Мережа АЗК ОККО («Концерн Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group та є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні та мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку