Meest Пошта оновлює тарифи на доставку і водночас зберігає найвигідніші умови для клієнтів

Meest Пошта оновлює тарифи на доставку і водночас зберігає найвигідніші умови для клієнтів

1 день тому
  228
rau

Поштово-логістичний оператор Meest Пошта оновлює базові тарифи на доставку. Нові умови почали діяти з 10 жовтня 2024 року, з ними можна ознайомитися на офіційному сайті компанії у розділі тарифів.

Оператор залишив без змін найвигідніший на ринку тариф для приватних клієнтів на експрес-доставку документів по Україні (40 грн з ПДВ) та доставку посилок від 45 грн при самостійному оформленні на сайті або в додатку Meest Пошта.

Крім того, без змін залишилися умови для малих бізнесів, що співпрацюють з маркетплейсами Rozetka, Епіцентр, Prom.ua та сервісами OLX і Shafa.ua, щоб клієнти мали найвигідніші умови доставки на цих майданчиках. А також — умови надання спеціального тарифу «Безкоштовна доставка» для компаній, що прагнуть зробити поштові послуги для власних клієнтів безоплатними.

Ключові зміни торкнулися переважно бізнес-клієнтів, що користуються вантажними перевезеннями з великою вагою. У такій моделі вартість доставки має у собівартості суттєву прив’язку до цін на пальне. Водночас оператор пропонує більш гнучкі можливості отримати індивідуальні знижки через персонального менеджера, що має частково оптимізувати витрати. 

«Зміни в податковому законодавстві, інфляція та дії інших гравців на ринку логістики змушують нас провести незначне коригування окремих позицій тарифікації для надання послуг на належному рівні та їх подальшого удосконалення. Ми прагнемо бути лідером з раціонального вибору в Україні, зберігати сталу якість поштово-логістичного сервісу для задоволення потреб українських та міжнародних клієнтів», — зазначають у пресслужбі Meest Пошта. 

Довідка. Meest Пошта — український поштово-логістичний оператор, що входить у групу компаній Meest, яка також об’єднує Meest Shopping, Meest Cargo, Meest China, Meest Europe, Meest USA та Meest Canada. Компанія заснована підприємцем Ростиславом Кісілем і вже понад 30 років працює на ринку поштових послуг у сегменті B2С та B2B. Meest дозволяє надсилати посилки у понад 70 країн світу в Північній та Південній Америках, Європі, Азії та Африці.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку