ТЦ А1 в Одесі відкриється вже в I кварталі 2025 року (+презентація)

ТЦ А1 в Одесі відкриється вже в I кварталі 2025 року (+презентація)

11.10.2024 01:51
  431
rau

Будівництво торгового центру А1 в Одесі знаходиться на фінальній стадії. Девелопер готується передати приміщення орендарям вже в листопаді цього року.

Про це RAU повідомила консалтингова компанія Retail & Development Advisor (RDA), яка виступає ексклюзивним брокером ТЦ. Як зазначили в RDA, сучасний двоповерховий торговий центр A1 загальною площею 13 000 кв. м (GLA – 10 000 кв. м) розміщується в щільно населеному районі Таїрово на проспекті Небесної Сотні.

“Поряд розташовані нові житлові комплекси, такі як Akvarel, Kadorr, Таїровські сади, Маршал Сіті та інші. Тож локація ТЦ відзначається високою інтенсивністю пішохідних і транспортних потоків, а сам район продовжує активно розвиватися. За розрахунками, ТЦ привертатиме увагу близько 100 000 осіб, включаючи місцевих мешканців та відвідувачів із сусідніх районів. При цьому А1 буде інтегровано з 9-поверховим бізнес-центром, що додаватиме ефекту синергії та піде на користь обом комерційним об’єктам”, – уточнила менеджер з комерційної нерухомості RDA Вікторія Подік.

За її словами, тенант-мікс ТЦ покриватиме всі базові потреби відвідувачів. Зокрема, в А1 будуть представлені продуктовий супермаркет, магазини техніки та електроніки, товари для дому, fashion-оператори, ювелірні вироби, товари базового попиту, дитячі та спортивні товари тощо. Також в торговому центрі запланована реалізація фуд-корту площею близько 1000 кв. м. Для автомобілістів поруч з торговим центром буде обладнана наземна парковка на 300 машиномісць.

В групі компаній Akvareli, що займається реалізацією проєкту, додали, що будівництво А1 знаходиться на фінальній стадії, а відкриття ТЦ заплановано вже на перший квартал наступного року.

“Загальнобудівельні та фасадні роботи виконані на 100%, а інженерні мережі, обладнання, ліфтове господарство, освітлення, ескалатори та оздоблювальні роботи планується завершити до середини жовтня. Тому вже в листопаді маємо намір розпочати процес передачі приміщень орендарям для здійснення адаптаційних робіт”, – повідомив співвласник групи компаній Akvareli Дмитро Паращишен.

З питань оренди приміщень в ТЦ А1 можна звертатися до Вікторії Подік за телефоном +380939086434 або ж на електронну пошту v.podik@rda.ua.

Довідка. Retail & Development Advisor – українська консалтингова компанія, що надає повний комплекс послуг у сфері торгової та офісної нерухомості. Пропонує послуги розробки архітектурної концепції, брокериджу, управління нерухомістю, аутсорсингу відділу розвитку/оренди ТЦ, аналітики ринку тощо. В 2023 році компанія в черговий раз була визнана кращим консультантом з торговельної нерухомості в Україні, ставши переможцем престижної всеукраїнської премії RAU Awards-2023.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

time icon  
  91
Усі новини ринку