Зелений Епіцентр: як виглядає та що пропонує ТРЦ від Епіцентр в Чабанах під Києвом (фоторепортаж)

Зелений Епіцентр: як виглядає та що пропонує ТРЦ від Епіцентр в Чабанах під Києвом (фоторепортаж)

Сьогодні
  457
Іван Зайцев

28 вересня один з провідних ритейлерів України – мережа ТЦ Епіцентр – відкрила свій перший повномасштабний ТРЦ, де окрім проєктів самої компанії будуть представлені численні орендарі. RAU підготувала фотоогляд нового об’єкту.

Про плани Епіцентр відкривати повноцінні торговельно-розважальні центри, де, окрім shop-in-shop компанії будуть представлені й сторонні орендарі, стало відомо восени 2022 року. Тоді ж – у вересні – відкрився перший подібний об’єкт у передмісті Львова селі Сокільники. Його площа перевищує 90 000 кв. м. Але поки цей ТРЦ не запрацював на повну потужність – друга черга ще не готова, тож поки працюють лише звичні для Епіцентр напрямки, а орендарі чекають закінчення будівельно-оздоблювальних робіт, щоб відкрити свої магазини.

Епіцентр в селище Сокільники біля Львова

Через рік – у листопаді 2023-го – стало відомо про плани ритейлера відкрити ще два масштабних ТРЦ із залученням сторонніх орендарів – у Бучі та Чабанах під Києвом. Тоді ж стало відомі їх назви – Bucha Gallery та Green Gallery. Їхсумарна площа перевищуватиме 193 000 кв. м. Першим з них почав роботу ТРЦ у Чабанах – за адресою Одеське шосе, 8. Його відкриття відбулося 28 вересня 2024 року. Площа центру – 96 000 кв. м.

Головною «родзинкою» нового торговельно-розважального центра стало штучне озеро на території комплексу із водоспадом просто неба.

Навколо озера облаштована зона для відпочинку та прогулянок, посадкові місця для відвідувачів ресторанів ТРЦ. В майбутньому на цьому майданчику будуть проводитися різноманітні події: фестивалі, концерти, майстер-класи, трансляції тощо.

Озеро – складова частина величезного Садового центру, де пропонується все необхідне для саду, городу та створення оранжереї вдома.

Багато місця у новому ТРЦ зайняв вже традиційний для Епіцентр продуктовий магазин Food Market. Враховуючи різноманіття представлених в ньому продуктів, можна бути впевненим, що мешканців Чабанів будуть частими гостями у торговельно-розважальному центру

Окрім продовольчого маркету, в комплексі розмістились традиційні для мережі відділи та shop-in-shop. Серед них – масштабний Центр Меблів. Також відкрито простір товарів для дому та затищку Галереї Деко.

Для домашніх улюбленців працює магазин зоотоварів Lapki, а для маленьких відвідувачів представлені магазини товарів для дітей E.Pic та канцтоварів Пиши-малюй.

З порівняно нових проєктів варто відмітити книжковий магазин The Book. Зараз помітно збільшився інтерес українців до читання книжок, тому відкриття книгарні – цілком зрозуміле та логічне рішення. Поруч знаходиться флористичний магазин Букет, Аптека 100+, beauty-shop Mon Cheri.

Також на першому поверсі працює магазин спортивного одягу та спорядження Intersport – у форматі Outlet.

Для прихильників відпочинку на свіжому повітрі відкрито великий відділ All4Rest, де можна придбати мангали, грилі, садові меблі, намети, парасольки та багато іншого. До послуг тих, хто віддає перевагу більш активному відпочинку, є магазин, де продається спорядження для мисливства, рибалки та туризму.

Само собою, присутній і фірмовий магазин техніки і електроніки ЦЕ ТЕ.

Традиційно мережа багато уваги приділяє екології. Наприклад, для зменшення викидів в атмосферу та для зручності покупців, біля ТРЦ встановлені станції зарядки для електромобілей.

Важливо, що підземний паркинг комплексу під час повітряної тривоги може слугувати тимчасовим укриттям, тому відвідувачим не доведеться непокоїтися, куди направитися у разі небезпеки.

Пізніше компанія планує відкрити на другому поверсі великий сімейний парк розваг Epiland площею понад 5000 кв. м, що буде орієнтований на дітей віком до 12 років. Поруч з парком розваг буде облаштовано фуд-корт та торгову галерею з різноманітними магазинами. Зокрема, вже відомо про плани відкриття в ТРЦ магазину популярного в Україні польського fashion-бренду Sinsay площею більш ніж 1100 кв. м, а також інших національних та міжнародних торгових операторів. 

Більше фотографій з нового ТРЦ Епіцентр – у нашому фотоогляді.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку