ПриватБанк разом із WOG і Visa запустили партнерський проєкт підтримки малого та середнього бізнесу

ПриватБанк разом із WOG і Visa запустили партнерський проєкт підтримки малого та середнього бізнесу

Сьогодні
  61
rau

В Україні стартував перший партнерський проєкт підтримки малого та середнього бізнесу, започаткований ПриватБанк, WOG і Visa. Учасниками програми стануть бізнес-клієнти банку та підприємці, які відкриють собі нову цифрову картку Visa Business GO.

Цифрова картка Visa Business GО відкривається до поточного рахунку та автоматично підключається до пропозицій партнерів банку. Щоразу, розраховуючись карткою з особистих коштів чи кредитного ліміту в мережі партнерів, клієнт отримуватиме вигідні пропозиції та знижки.

Так, у разі оплати карткою Visa Business GO в мережі АЗК WOG клієнт отримає знижку на кожен літр пального (6 грн – на бензин і дизель, 3 грн – на газ). ПДВ на суму знижки не нараховуватиметься. При цьому розрахуватися за пальне власники картки Visa Business GO зможуть одразу в мобільному застосунку. Знижка нараховуватиметься автоматично (без додаткового використання картки Pride).

«Перша в Україні партнерська програма підтримки малого бізнесу Business GO, що поєднує в собі можливості сучасних технологій та щире прагнення допомогти бізнесу в складні часи, дає відчутні переваги тим бізнес-клієнтам, які активно користуються цифровими банківськими продуктами та сервісами, – наголошує Євген Заіграєв, член правління ПриватБанк з питань корпоративного бізнесу та МСБ. – Вдячні нашим партнерам WOG і Visa за чудову ідею та можливість реалізації такого амбітного проєкту».      

«Спільний проєкт WOG, ПриватБанк та Visa – це передусім турбота про малий і середній бізнес. Картка Visa Business GO – це про зручність та економію під час заправки якісним пальним на АЗК WOG. А ще це про спрощення документообігу для підприємців», – підкреслив Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG.

«Visa завжди підтримує ініціативи, спрямовані на розвиток малого бізнесу та підприємництва. Ми раді бути частиною цього проєкту разом з ПриватБанк та WOG, пропонуючи підприємцям додаткові переваги та можливості для економії та зручності в повсякденних бізнес-операціях. Спільно ми допомагаємо бізнесу в Україні рости та розвиватись», – зазначив Антон Гурбан, старший директор Visa, керівник з розвитку рішень для бізнесу.

Відкрити цифрову картку Visa Business GO можна миттєво у вебверсії «Приват24 для бізнесу». Для цього потрібно перейти в меню «Картки – Бізнес-картки – Додати картку», вибрати тип картки Digital (Visa Business GO) та дотримуватися підказок на екрані. Оформлення картки безкоштовне, немає комісії банку за обслуговування та будь-які розрахунки карткою.

Картка з’явиться в гаманці протягом 3–5 хвилин. Її можна відразу додати до Apple Pay або Google Pay. Картку Visa Business GO можна використовувати як додаткову в підприємницькій діяльності чи зробити основною.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку