Делегація RAU у Варшаві на Shopping Center Forum 2024

Делегація RAU у Варшаві на Shopping Center Forum 2024

26.09.2024 09:30
  392
rau

Делегація RAU у Варшаві на наймасштабнішій виставці ритейлу та ТРЦ у Східній Європі – Shopping Center Forum 2024.

Цього року на осінню виставку SCF 2024 від RAU поїхали 22 представники ритейл-мереж, торговельних центрів та сервісних компаній, а саме: Agromat, CPG, Intersport, LC Waikiki, LPP S.A, Mandarin Plaza Group, Podorozhnyk, Retail Association of Ukraine, Retail&Development Advisor, ТРЦ  Gulliver, Shopping and, ТРЦ Respublika Park, Ukrnafta, Synergy Construction, Вчасно, Zlata Plaza Mall.

Андрій Жук, генеральний директор Асоціації ритейлерів України, розповів про важливість участі українського бізнесу в Shopping Center Forum 2024 у Варшаві: “Головна мета для українського бізнесу в Польщі — створити історію успіху. Ми прагнемо, щоб наші компанії виходили на польський ринок, масштабувалися та розвивалися, ставали прикладом для наслідування. Як це зробив польський бренд Sinsay в Україні — це чудовий приклад для польського бізнесу, як можна успішно працювати в нашій країні.

Українська делегація на Shopping Center Forum 2024 представлена трьома групами: представники торгівельних центрів, які шукають орендарів; ритейлери, які шукають партнерів; та компанії, що надають послуги для ТРЦ та ритейлу. Кожна з них бачить польський ринок як перспективний для свого розвитку.

Присутність на таких форумах, як SCF, є надзвичайно важливою для українського бізнесу. Це можливість заявити про себе, дізнатися про нові тенденції польського ринку, встановити зв’язки з місцевими бізнес-лідерами. Окрім того, це чудовий спосіб зміцнити відносини між українськими компаніями, налагодити тісніший контакт і обмінятися досвідом.

Окремо хочу відзначити, що в Польщі триває ера ритейл-парків. На цій виставці ми бачимо представників найбільших ритейл-парків, що відкриває нові можливості для співпраці та розвитку українських компаній на цьому ринку”.

Ця осіння виставка SCF 2024 є найважливішою та найбільшою зустріччю людей, які приймають рішення про форму ринку торгових центрів у Центрально-Східній Європі. Осінній форум – це виставка торгових центрів та комерційної нерухомості, конференція та інтенсивний бізнес-нетворкінг.

У форумі бере участь понад 1400 осіб, серед яких представники понад 400 торгових мереж та інші орендарі. Близько 60 відсотків учасників – люди, які займають ключові посади в девелоперських та інвестиційних компаніях, а також у компаніях, які володіють комерційними брендами.

Важливою частиною  осінньої виставки SCF 2024  є дводенна конференція, під час якої представлені основні тенденції, аналіз ринку та поточні звіти.

Протягом двох днів Форуму на великій мультимедійній сцені вийдуть кілька десятків спікерів, більшість з яких – керівники ключових компаній, що працюють на ринку ТЦ.

Цього року головними темами конференції є: фінансування інвестицій на ринку торговельних парків, комерціалізація з точки зору орендодавців, виклики, пов’язані з трансформацією ринку з точки зору ESG, та умови для виходу нових брендів на польський ринок.

 

До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку