Відомі українські підприємці створять п’ять успішних ідей для бізнесу і передадуть їх на втілення ветеранам

Відомі українські підприємці створять п’ять успішних ідей для бізнесу і передадуть їх на втілення ветеранам

25.09.2024 01:44
  549
rau

Ветерани часто стикаються з викликами при поверненні до цивільного життя та пошуках роботи. Згідно цьогорічного дослідження Українського ветеранського фонду понад 50% військових зазначили, що однозначно бачать себе в підприємництві після закінчення служби. 

З 3 по 6 жовтня українська франчайзингова компанія Franchise Group та центр реабілітації військових Superhumans Center зберують 75 досвідчених підприємців у Карпатах на Franchise Camp 2024.

«У нас важлива мета: створити такий бізнес, який зможе повернути до цивільного життя тих, хто захищав нас ціною власного здоров’я. 

Наш проект не тільки фінансово підтримає створення бізнесу, але й надасть допомогу у створенні франшизи. Це дозволить ветеранам отримати готовий бізнес для управління та масштабувати його надалі», — каже CEO Franchise Group Мирослава Козачук.

Під час кемпу підприємці з досвідом у бізнесі та франчайзингу придумають 5 ідей для успішного бізнесу. Пізніше їх реалізація перейде у руки охочих ветеранів.

На чолі п’яти груп, які генеруватимуть ідеї, будуть Ірина Горова (СЕО лейблу Pomitni), Валерія Гузема (засновниця та креативна директорка Guzema Jewelry), Марина та Ігор Фостенки (власники компанії Enjoy The Wood). Оцінюватиме ідеї професійне журі у складі Андрія Здесенка (СЕО корпорації Біосфера, власник Charisma Fashion Group), Ольги Руднєвої (керівниця Superhumans Center), а також представників ветеранського руху. 

Журі оцінюватиме, наскільки ідеї вирішують виклики сучасності, а також враховують потреби ветеранів. У кінці кемпу члени журі оберуть команду-переможця, яка наступні півроку запускатиме розроблену бізнес-модель.

Як тільки бізнес буде готовий до запуску, Superhumans обере ветеранів, які виявлять бажання стати франчайзі цього бізнесу. Вони отримають фінансування від партнерських організацій Franchise Group. 

Ще чотири ідеї залишаться у банку Superhumans для подальшого пошуку фінансування та реалізації. 

Якщо ви підприємець і у вас є досвід у бізнесі чи франчайзингу – приєднуйтесь.

Більше інформації про Franchise Camp ви можете дізнатися за посиланням: https://franchisegroup.ua/franchisecamp2024  

За додатковими питаннями або з ініціативою приєднання до проєкту можна звернутися до:

  • Анастасія Саракуз, менеджер комунікацій та піару, телефон: +380989508174, email: pr@franchisegroup.ua
  • Марина Цигрик, координатор проєкту, телефон: +380665202842, email: fs@franchisegroup.com.ua

До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку