Varus запускає маркетплейс гарячих банківських пропозицій для своїх клієнтів

Varus запускає маркетплейс гарячих банківських пропозицій для своїх клієнтів

Сьогодні
  42
rau

Мережа Varus оголосила про запуск маркетплейсу банківських пропозицій на сайті varus.ua, що надає доступ до ексклюзивних фінансових продуктів від банків-партнерів.

Маркетплейс від varus.ua відкриває для клієнтів можливість обрати найбільш вигідні умови для оформлення карток із додатковими знижками, бонусами та кешбеком на покупки у мережі.

На сайті мережі можна скористатись пропозицією від банку Unex оформивши картку через зручне онлайн-посилання, ви отримуєте знижки, бонуси та кешбек при покупках у фізичних магазинах та на сайті. Маркетплейс незабаром представить нових партнерів, а також Varus завжди відкритий до співпраці з іншими банками.

Кожен клієнт може підібрати пропозицію, яка найбільше відповідає його потребам, та отримати ексклюзивні вигоди, яких немає в інших мережах.

Переваги для клієнтів:

  • Ексклюзивні пропозиції від банків-партнерів, які доступні лише на маркетплейсі varus.ua.
  • Зручне та швидке оформлення карток безпосередньо через сайт.
  • Додаткові знижки, бонуси та кешбек на покупки у мережі varus.ua та на varus.ua.
  • Простий процес: вибір банку, оформлення картки, використання – все максимально швидко та зручно.

«Запуск маркетплейсу на varus.ua є підтвердженням нашої готовності об’єднувати зусилля з партнерами, пропонуючи інноваційні рішення, які забезпечують максимальні вигоди для  клієнтів», — коментує Олег Спірін, e-commerce директор Varus.

Запуск маркетплейсу забезпечує максимальну вигоду для клієнтів і сприятиме зростанню взаємодії між банками та покупцями. Це  ще один крок до більш інноваційного та вигідного шопінгу в мережі Varus.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку