Рівненський ТЦ Покровський перезапуститься з новими “якорями”

Рівненський ТЦ Покровський перезапуститься з новими “якорями”

1 день тому
  181
rau

Новими якірними орендарями торгового центру Покровський у Рівному стануть польський fashion-бренд Sinsay та продуктовий магазин Thrash!Траш!.

Про це повідомляє прес-служба консалтингової компанії Retail & Development Advisor (RDA), яка виступає ексклюзивним брокером ТЦ Покровський.

Цей двоповерховий торговий центр, розташований на вулиці Княгині Ольги, 1, був закритий ще в 2022 році. Тепер же девелопер проєкту – компанія Rentos Group, проводить реновацію об’єкту та готується поновити роботу ТЦ з новими “якорями”.

“Враховуючи попит на торгові площі з боку ритейлерів у Рівному, був проведений попередній аналіз зацікавленості мережевих операторів, який вказав на доцільність перезапуску проєкту та привабливість локації для торгівлі. В ході реновації ТЦ робимо ставку на принципову зміну планування, оновлення інженерних систем, інтерʼєру та прилеглої території. І вже станом на сьогодні маємо підписані договори оренди чи протоколи про наміри на всі 100% площ торгового центру”, – розповів засновник та CEO Rentos Group Олександр Оверчук.

Як уточнили в компанії RDA, основними “якорями” оновленого ТЦ виступлять fashion-бренд Sinsay польської групи LPP та продуктовий дискаунтер Thrash!Траш! холдингу Fozzy Group. Продовольчий магазин розташується на першому поверсі ТЦ та займатиме 420 кв. м площі, тоді як магазин одягу займе весь другий поверх площею 724 кв. м.

“ТЦ Покровський добре відомий місту. Його головна перевага – це локація та компактність. Торговий центр розташований в центральній частині міста, поруч з головним парком, великим офісним центром та відділеннями комерційних банків. ТЦ має зручний під’їзд для автомобілів та розташовані неподалік зупинки громадського транспорту, а в пішому доступі від нього знаходиться густонаселений житловий район. При цьому свідомий підхід власника до підбору орендарів дозволять вдихнути в ТЦ нове життя та забезпечити його відвідувачів всіма необхідними товарами”, – впевнений партнер RDA Андрій Жук.

Як зазначила міжнародний директор з розвитку мережі Sinsay Анна Марсова, новий магазин в ТЦ Покровський запропонує відвідувачам звичний для бренду асортимент: одяг для дорослих та дітей, аксесуари, взуття, білизну, а також товари для тварин, канцелярію і лінійку home. Відкриття магазину заплановано на 21 грудня цього року.

Що стосується магазину Thrash!Траш!, то за словами СЕО мережі Артема Безкоровайного, торгова точка представить великий асортимент продуктів харчування та побутових товарів широкого вжитку, що складатиметься з 3500 SKU. Компанія планує запустити роботу дискаунтера вже наприкінці листопада.

В RDA зазначають, що при підборі інших орендарів для ТЦ компанія віддає перевагу торговим операторам з високою частотою візитів покупців. Тож окрім вже згаданих “якорів” до пулу орендарів увійдуть Аптека оптових цін, кавʼярня та магазин зоотоварів.

З питань оренди в ТЦ Покровський можна звертатися до менеджера RDA Аліни Абрамцевої (a_abramtseva@rda.ua; +38095 834 7073).

Довідка. Rentos Group – інвестиційно-девелоперська компанія, ключовими напрямками діяльності якої є управління, девелопмент, консалтинг та інвестиції в комерційну нерухомість. На сьогодні компанія володіє та управляє об’єктами загальною площею понад 40 000 кв. м. Серед них рівненьскі ТРЦ Злата Плаза, ТЦ Покровський та логістичний комплекс Форт, ТЦ Слон у Луцьку, а також об’єкти офісної нерухомості та стріт-рітейлу.

Retail & Development Advisor – українська консалтингова компанія, що надає повний комплекс послуг у сфері торгової та офісної нерухомості. Пропонує послуги розробки архітектурної концепції, брокериджу, управління нерухомістю, аутсорсингу відділу розвитку/оренди ТЦ, аналітики ринку тощо. В 2023 році компанія в черговий раз була визнана кращим консультантом з торговельної нерухомості в Україні, ставши переможцем престижної всеукраїнської премії RAU Awards-2023.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку