Мережа Цитрус відкрила магазин оновленого формату в столичному ТРЦ Dream (фотоогляд)

Мережа Цитрус відкрила магазин оновленого формату в столичному ТРЦ Dream (фотоогляд)

1 день тому
  150
rau

31 серпня відбулося урочисте відкриття оновленого магазину Цитрус у київському ТРЦ DREAM. Святкування відбулося за участю відомого шеф-кухаря Володимира Ярославського

Відтепер у оновленому магазині формату Супер Цитрус площею майже 600 кв. м можна придбати все: від смартфонів до великої побутової техніки. Особливістю нового формату стало розширення асортименту магазину дрібною та великою побутовою технікою з широкою представленістю модельного ряду. Наразі у Києві працює 19 магазинів мережі Цитрус.

Смачні івенти — це вже традиція для Цитрус. Гості заходу мали можливість зустрітися із зірковим шеф-кухарем, дізнатися більше про приготування страв, кар’єру та життя Володимира Ярославського. Cеред програми заходу також традиційно були дегустація страв, фото- та афтографсесії, а також розіграш подарунків від відомих брендів. 

Цитрус є одним з провідних ритейлерів електроніки та побутової техніки в Україні. Мережа пропонує широкий асортимент великої та дрібної побутової техніки, смартфонів, електроніки, гаджетів та електротранспорту, техніки для персонального догляду, саду та авто, розумний дім та багато іншого.

 Довідка. Цитрус – національний омніканальний ритейлер електроніки та побутової техніки. Працює з 2000 року. Офіційний партнер Apple та Samsung в Україні. Єдиний офіційний дистриб’ютор брендів Like.Bike, Gazer, PetKit та інших брендів техніки та гаджетів.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку