Катажина Нєміровіч-Майтас стала новим регіональним менеджером H&M регіону Cхідна Європа

Катажина Нєміровіч-Майтас стала новим регіональним менеджером H&M регіону Cхідна Європа

1 день тому
  215
Дарія Осіїк

Посадові обов’язки у ролі нового регіонального менеджера H&M регіону Cхідна Європа Катажина Нєміровіч-Майтас почала виконувати з вересня.

За 17 років роботи в компанії Катажина має значний досвід у сфері продажів, працювавши на різних посадах, таких як Store Manager, Area Controller, Area Manager та Sales Manager, а нещодавно обіймала посаду Country Manager в Іспанії та Португалії, а також посаду Country Manager в Італії. Катажина успішно розвивала лідерів, команди та бізнес протягом багатьох років. Завдяки своєму великому досвіду роботи в компанії, а також своїй пристрасті до бізнесу та моди, вона продовжить натхненно управляти регіональною та локальними командами та зосередиться на досягненні високих результатів у 21 країні, що входять до регіону H&M Східна Європа (REEU).

«Я дуже пишаюся і вважаю за честь зайняти посаду регіонального менеджера у нашому динамічному та різноманітному регіоні Східна Європа. Моє бачення полягає в тому, щоб поєднати чудовий фундамент, вже закладений в регіоні, з новим напрямком розвитку бренду та найкращими практиками з інших регіонів, з якими я працювала, для прискорення зростання всієї організації. Я з нетерпінням чекаю початку нового етапу розвитку H&M Східна Європа – і для мене як керівника, і для всіх наших команд, адже цієї осені ми запускаємо наш найкращий осінній сезон, ми вдосконалюємо діджитал-досвід та численні фізичні магазини, щоб покупці в нашому регіоні могли відчути це першочергово», – ділиться Катажина Нєміровіч. 

Мемет Арісой, який обіймав посаду регіонального менеджера H&M у Східній Європі протягом останніх трьох років, продовжить свій шлях в H&M Group як Chief Sales Officer регіонів (включно з франчайзингом)  і відповідатиме за комерційну стратегію та реалізацію продажів, базуючись у головному офісі компанії в Стокгольмі. 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку