Близько 9 мільйонів грн на фахову підготовку військовослужбовців у ГО “Військова школа “Боривітер” від членів RAU

Близько 9 мільйонів грн на фахову підготовку військовослужбовців у ГО “Військова школа “Боривітер” від членів RAU

13.09.2024 12:11
  995
rau

З липня 2023 року компанії-члени Асоціації ритейлерів України: МНС Інвестмент, Імперія холдинг, box експрес маркет, Територія Мінімальних цін та АВРОРА передали ГО “Військова школа “Боривітер” 8 811 500 грн.

“Наша співпраця з RAU – це про сталість, довіру та ефективну роботу. Ми щиро вдячні за всесторонню підтримку Асоціації та її учасникам, завдяки яким ми маємо змогу продовжувати свою діяльність, посилюючи Сили оборони України”, – коментує Тетяна Остра, співзасновниця школи.

RAU завжди підтримує “Боривітер” інформаційно й допомагає налагодити співпрацю з компаніями. Відтак завдяки підтримці компаній-членів RAU, і не лише, впродовж цього часу “Військова школа “Боривітер” підготувала понад 12 000 військових за такими напрямками:

  • Військове управління і планування.
  • Військовий звʼязок.
  • БпЛА мультироторного типу.
  • FPV мультироторного типу.
  • БпЛА літакового типу.
  • FPV літакового типу.
  • Системи ситуаційної обізнаності.
  • Військова топографія.
  • Вивчення та впровадження досвіду/ (Lessons Learned).

Окремо слід виділити напрям “Психологічна підготовка та підтримка”, де надають психологічну підтримку військовослужбовцям, проводять ряд курсів «Бойовий стрес та надання першої психологічної допомоги», курс “Практична психологія”, курс “Лідерство та основи психології”, також проводять інтервізійну/супервізійну групу для військових психологів.

«Асоціація ритейлерів України пишається партнерством із військовою школою “Боривітер”, яка надає нашим захисникам глибокі знання для оборони країни. Особливо важливою є напрям “Психологічна підготовка та підтримка”, що допомагає зберігати психічне здоров’я та підвищує емоційну стійкість бійців. Завдяки курсам відновлення та консультаціям, учасники опановують техніки розслаблення та саморегуляції, що є ключовими для їхнього здоров’я та ефективності на полі бою», — каже Оксана Приходько, СЕО Асоціації ритейлерів України.

У вересні школа планує приєднатись до спільноти Європейського коледжу безпеки та оборони, що дозволить посилити репутацію “Боривітру” на заході ЄС.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку