Що «ХОЧ» у Фокстрот: мережа електроніки запустила нову комунікаційну кампанію

Що «ХОЧ» у Фокстрот: мережа електроніки запустила нову комунікаційну кампанію

10.09.2024 11:42
  1129
rau

Шукайте техніку з позначкою ХОЧ! у магазинах ритейлера, на сайті і в мобільному застосунку Foxtrot.ua. Це 1000+1 товар, який пройшов експертний відбір за своїми характеристиками і є топ-вибором серед покупців.

5 вересня Фокстрот офіційно презентував концепцію «ХОЧ?» – новий підхід у покупках, що спрощує процес вибору товарів, допомагає покупцям швидко знайти техніку, яка найбільше відповідає їхнім бажанням і очікуванням.

«Фокстрот – ритейлер з найбільшим досвідом, тому він детально розуміється на побажаннях в техніці і точно знає, що хоче кожен. Наша концепція «ХОЧ?» саме про це, – коментує сервісну новинку Олег Нікольський, маркетинг-директор Фокстрот. – Більше не потрібно витрачати години на пошуки того самого гаджету по магазинах або серфити простори сайту. Фокстрот заощаджує час, зусилля, а інколи і нерви наших покупців, підібравши гаджети, техніку для дому та інші товари за усіма вимогами.

Техніка й гаджети, позначені як «ХОЧ?», ретельно відбираються за кількома важливими критеріями:

  • якість – товари проходять професійний відбір, щоб відповідати високим стандартам якості;
  • популярність серед користувачів – відгуки та досвід реальних користувачів враховуються при виборі продукції;
  • вигідні умови покупки – Фокстрот забезпечує конкурентні ціни, зручні умови доставки, а також можливість використання кешбеку та придбання в кредит.

Комунікація «ХОЧ?» відображає не тільки рекомендації у підборі товарів, а й креативний підхід в оформленні. Візуальний концепт у стилі «стікер бомбінг» розроблено креативною інхаус командою ритейлера. Цей стиль як культурне явище виник на вулицях великих міст, де художники використовували стіни як полотно для самовираження і був обраний не випадково. Він вирізняється динамічністю, енергією та сучасністю, що робить його ідеальним для взаємодії з різними віковими групами.

«Основна ідея концепції – створити візуальний ефект, який неможливо проігнорувати. Відвідувачі магазинів та користувачі онлайн-ресурсів одразу помітять новий підхід, що робить процес вибору товарів простішим та більш цікавим. Стиль пропагує дух свободи та креативності. «ХОЧ?» – це наше запрошення до клієнтів, які знають, чого вони хочуть і не бояться це отримати», підкреслив Микола Сафтюк, креативний директор Фокстрот.

Пропозиція триватиме у магазинах Фокстрот, на сайті і в мобільному застосунку Foxtrot.ua на постійній основі. Перелік товарів з позначкою «ХОЧ?» буде регулярно оновлюватися.

Довідка. Техноритейлер Фокстрот – один з найбільших омніканальних продавців побутової техніки і електроніки в Україні. Компанія оперує 122 магазинами у 66 містах, у тому числі у прифронтових Херсоні, Краматорську та Слов’янську, онлайн-майданчиком Foxtrot.ua й однойменним мобільним застосунком.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку