McDonald’s відкрив перший ресторан у партнерстві з мережою АЗК ОККО

McDonald’s відкрив перший ресторан у партнерстві з мережою АЗК ОККО

02.09.2024 11:23
  736
rau

30 серпня в Одесі на вул. Саймона Літмана, 2 А відкрився McDonald’s, що став десятим рестораном мережі в місті та 103-м, який працює в Україні (зі 118, що існують).Також це перший заклад міжнародної компанії, відкритий у партнерстві з мережею АЗК ОККО та четвертий, який працює на автозаправних комплексах.

“Із відкриттям в Одесі компанія продовжує втілювати стратегію бути поруч із клієнтами, поступово збільшує кількість закладів у великих містах і відкриває нові ресторани там, де це найбільш зручно для відвідувачів. Так, новий McDonald’s розташований у житловому масиві неподалік від в’їзду в місто зі сторони автошляху М-05 Київ-Одеса. Це робить його зручним як для подорожувальників, так і для мешканців житлових комплексів неподалік”, — коментує Віталій Стефурак, директор із розвитку McDonald’s в Україні.

Просторий заклад площею 469 кв. м налічує 125 місць у залі та 106 на терасі. Із першого дня роботи в ресторані доступне повне меню. Відвідувачі зможуть замовити страви в залі на касі та за допомогою цифрових терміналів самообслуговування, або скористатися McDrive. Служба доставки McDelivery запрацює за кілька тижнів після відкриття закладу. Графік роботи ресторану — з 7:00 до 22:30, McDrive — з 5:00 до 22:30. Також, ресторан обладнано генератором для безперебійної роботи під час відключень електроенергії.

Ресторан працюватиме за розширеними правилами безпеки, яких неухильно дотримуються всі заклади McDonald’s в Україні. Під час повітряної тривоги ресторани зачиняються, аби працівники та відвідувачі могли перейти в найближче укриття, і відкриваються орієнтовно через годину після її скасування.

Новий заклад McDonald’s в Одесі став четвертим рестораном мережі, що розміщується безпосередньо на території автозаправної станції, і першим проєктом, втіленим у співпраці з АЗК ОККО. Раніше “McDonald’s відкрив два ресторани у співпраці з KLO та один ресторан у співпраці з WOG. А прямо зараз триває будівництво ще одного ресторану в співпраці з ОККО в Мукачеві (Закарпатська область).

“Суть партнерських проєктів із АЗК полягає в тому, щоб у певній точці на трасі або в місті сформувати широкий комплекс послуг. Це не конкуренція, а доповнення одне одного. І, головне, це можливість вибору для відвідувачів”, — додає Віталій Стефурак.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Епіцентр та Міністерство у справах ветеранів підписали Меморандум про співпрацю, спрямований на підтримку ветеранського бізнесу

Епіцентр та Міністерство у справах ветеранів підписали Меморандум про співпрацю, спрямований на підтримку ветеранського бізнесу

13 вересня міністр у справах ветеранів Наталія Калмикова та генеральний директор ТОВ «Епіцентр К» Петро Михайлишин...
time icon  
  50
Усі новини ринку