KFC Ukraine разом із savED розпочали облаштовувати укриття в гімназії на Миколаївщині

KFC Ukraine разом із savED розпочали облаштовувати укриття в гімназії на Миколаївщині

26.08.2024 12:40
  1403
rau

На початку 2024 року KFC в Україні об’єднали зусилля з міжнародним благодійним фондом savED з метою облаштування укриттів в школах прифронтових регіонів. Мета – зібрати 10,5 млн грн для відновлення безпечної освіти в регіонах.

Для збору коштів з початку 2024 року KFC ввели в меню спеціальні позиції та благодійну продукцію, частина грошей з продажу  та прибуток від реалізації яких направляються на відбудову укриттів в школах. Щомісяця та з урахуванням сезонних пропозицій асортимент для гостей змінюється та розширюється. Наразі долучитися до благодійного збору можна купуючи міні донати, стікери, стакани для напоїв або тамуючи спрагу лимонадами, частина грошей з продажу яких направляється на благодійну мету. Отже, смакуючи  шоколадний донат чи улюблену курочку, або купуючи яскраві наліпки, кожен відвідувач стає благодійником.

Завдяки ініціативі KFC Україна станом на серпень 2024 року вдалося зібрати майже 4,5 млн грн, що дало можливість розпочати перші роботи з відновлення укриттів у школах.

Наразі відбудова стартувала в гімназії №35 на Миколаївщині: завершено демонтажні роботи в районі головного входу та всередині укриття, а також виконано бетонні роботи. Малеча зможе користуватися новим укриттям вже з 1 жовтня цього року.

“Діти та молодь — це серце та майбутнє нашої країни. Ми у KFC впевнені у необхідності допомагати та сприяти їхньому розвитку. В умовах, коли такі важливі процеси як навчання та соціалізація були зупинені, ми прагнемо та ставимо за мету допомогти їх відновити. Саме тому кожен наш заклад став територією, де благодійність — це важливо. Більш того, ми прагнемо сформувати культуру поведінки гостей, в якій донатити — це водночас і просто, і смачно, а також цікаво”, — коментує Аліна Кіптик, керівник франчайзі KFC в Україні.

Мережа запрошує всіх небайдужих долучитися до збору коштів та допомогти убезпечити освіту в Україні разом з KFC.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку