В ТЦ А5 в Івано-Франківську відкрився магазин Епіцентр Express (+фото)

В ТЦ А5 в Івано-Франківську відкрився магазин Епіцентр Express (+фото)

12.08.2024 12:12
  1357
rau

Епіцентр Express став якірним орендарем нового івано-франківського торговельного центру А5, що реалізується девелоперською компанією blago.

Як повідомила прес-служба консалтингової компанії Retail & Development Advisor (RDA), яка виступає брокером торгових площ в ТЦ А5, відкриття магазину Епіцентр Express відбулося 10 серпня. Він розмістився на першому поверсі ТЦ та зайняв площу 835 кв. м, а його товарна пропозиція налічує до 15 000 артикулів.

Цікаво, що у ТЦ А5 Епіцентр реалізував великий продуктовий відділ, який зможе забезпечити всі потреби гостей комплексу у придбанні якісних продуктів харчування. В тому числі компанія пропонує для своїх покупців ексклюзивні товари власного виробництва (кулінарію, м’ясо-ковбасні вироби, рибну продукцію та випічку).

Крім того, в магазині представлено і більш звичний для мережі асортимент: побутова хімія та товари особистої гігієни, дитячі товари, зоотовари, текстиль, посуд, канцтовари, автотовари, а також будматеріали, сантехніка, освітлення, інструменти тощо.

Не менш важливо, що в Епіцентр Express працюватиме Центр видачі замовлень, завдяки чому покупці зможуть придбати будь-які товари з онлайн-магазину epicentrk.ua та забрати їх в торговій точці без додаткової плати за доставку.

Як зазначила менеджер з комерційної нерухомості RDA Вікторія Подік, відкриття магазину національної мережі якісно підсилить товарну пропозицію торгового центру А5. “В свою чергу Епіцентр отримав одну з найкращих локацій поруч з центральною частиною міста: в новому сучасному ТЦ зі зручною пішохідною доступністю для містян, жвавим автомобільним трафіком та розвиненою інфраструктурою навколо. Все це створює хороші передумови для успішної роботи ритейлера в ТЦ”, – додала Вікторія Подік. 

Епіцентр став першим орендарем торгового центру, який відкрив двері для відвідувачів. Це свідчить про впевненість компанії у надійності забудовника та професійності керуючої компанії, вважає керівник відділу продажу комерційної нерухомості компанії blago Тарас Богдан.

“В найближчі два місяці також відкриються магазини Prostor, MTA, хімчистка Perfetto, магазин сухофруктів, нова сучасна кав’ярня, обмін валют та деякі інші орендарі. Повністю перший поверх ТЦ попередньо планується відкрити з 1 жовтня. Вакантними тут лишаються всього 300 кв. м. Зараз активно триває заповнення та підбір орендарів на другий поверх, де здебільшого будуть представлені fashion-оператори. Також на фінальній стадії знаходяться переговори з магазинами дитячих та спортивних товарів, аптекою, косметичним бутиком та оператором фастфуду”, – уточнив Тарас Богдан.

Нагадаємо, ТЦ А5 розташований на вулиці Бельведерська, 32б та є частиною однойменного житлового комплексу, що будується девелоперською компанією blago. Загальна площа торгового центру перевищує 4000 кв. м, орендна – понад 3000 кв. м.

З питань співпраці по ТЦ А5 можна звертатися до менеджера проєкту Вікторії Подік (v.podik@rda.ua, +38093 908 64 34).

Довідка. blago — технологічна компанія, яка будує нерухомість. За більше ніж 20 років діяльності реалізувала понад 30 проєктів та трансформувалася з девелопера на urban tech company, адже через технології робить міста сучасними та комфортними для життя. Окрім житлових проєктів, blago успішно реалізовує комерційні площі, сприяючи розвиненню інфраструктури Івано-Франківська.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку