Козаки за кордоном: як українські ритейлери в Курській області відкривалися

Козаки за кордоном: як українські ритейлери в Курській області відкривалися

10.08.2024 12:30
  1134
rau

Як Нова пошта, АТБ, ОККО, WOG, Ukrnafta, ПриватБанк та інші українські ритейлери “здійснили” миттєву експансію до звільненої від рф Курської області.

Унікальність та основна відмінність українських компаній від міжнародних – у швидкості прийняття рішень. Особливо ця якість стала актуальною під час повномасштабного вторгнення, коли довгострокове планування роблять всі, але й приймають спонтанні рішення. Зважаючи на останні події – втрата росією частини Курської області, користувачі Google вже зробити віртуальну експансію ритейлерів. Та й деякі українські компанії «розглянули» нові міста для відкриття. RAU зробила добірку.

Генеральний директор Украпошта Ігор Смілянський 7 серпня з самого ранку написав, що Укрпошта планує відкрити відділення в місті Суджа. Про дату повідомлять згодом, бо ще чимало роботи, щоб прибрати «совок».

Військовий Олександр Рудоманов на свої сторінці в Facebook поскаржився на погану роботу Укрзалізниці, бо обмежили посадку та висадку пасажирів в місті Суджа. Проте отримав офіційний коментар від Укрзалізниці.

Також Укрзалізниця зробила пост на своїй сторінці в Facebook, пояснивши, що наразі в пріоритеті повернути та відбувати вокзали та станції в таких містах, як Попасна, Бахмут, Маріуполь, Бердянськ та інших.

Користувачі Google миттєво підхопили ідею та в Google maps запропонували свої варіанти по експансії українських ритейлерів у Курську область. Вважаємо, що таким чином споживачі створили свій чесний рейтинг lovemark.

Ймовірно, найбажаніший ритейлер, якого чекають в Курській області – АТБ. На карті з’явилося одразу два магазини.

Найбажаніші АЗК країни, які хочуть бачити в Курській області теж вже відмічені на карті – це ОККО, WOG та Ukrnafta.

Замість Экспобанк – ПриватБанк та ще й поштомат для зручності.

Звісно, Укрпошта – це добре, проте для якісної роботи має бути конкурент. Користувачі пропонують замість Почта банк відкрити відділення Нова пошта та одразу з поштоматом.

Також на карті з’явилася Аптека оптових цін.

Головне фото: Lux.fm


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку