У Вінниці розпочалось будівництво масштабного комплексу Bogun City з ТРЦ та готелем

У Вінниці розпочалось будівництво масштабного комплексу Bogun City з ТРЦ та готелем

01.08.2024 11:00
  922
Костянтин Симоненко

На проспекті Героїв Чорнобиля, 1 у Вінниці стартували роботи зі спорудження багатофункціонального комплексу Bogun City, в структурі якого побудують великий ТРЦ, бізнес-центр, готель та житлові апартаменти.

Про початок будівництва БФК повідомила прес-служба консалтингової компанії Retail & Development Advisor (RDA), яка виступає брокером комерційний приміщень комплексу. Як розповів генеральний директор RDA Андрій Лотоцький, попередні терміни будівництва складають близько трьох років, а здача об’єкту в експлуатацію запланована на 2027 рік.

“Водночас ми вже почали роботу над формуванням якісного tenant-mix торгово-розважального центру, який завдяки своїй локації та сучасним архітектурним рішенням стане одним з найбільш популярних об’єктів торгової нерухомості у Вінниці. Для того, щоб максимально задовольнити потреби споживачів та відкрити ТРЦ з високим рівнем заповнюваності, ми розпочали процес переговорів з потенційними якірними орендарями заздалегідь, і вже маємо попередні домовленості з продуктовим супермаркетом”, – зазначив СЕО RDA.

За його словами, окрім продуктового якоря, в ТРЦ працюватиме розважальна зона, фуд-корт та фітнес-клуб. При цьому високу відвідуваність ТРЦ забезпечуватиме синергія з офісною, готельною та житловою нерухомістю, а також вкрай вдале місце розташування об’єкту.

БФК Bogun City розміститься на березі річки Південний Буг з ідеальним видом на найбільший у Європі світломузичний фонтан Roshen та поруч із головними інфраструктурними об’єктами міста. Ще однією перевагою локації буде транспортна доступність, адже поруч проходять головні транспортні артерії міста: вулиці Соборна, Київська та проспект Коцюбинського.

Загальна площа багатофункціонального комплексу Bogun City складе майже 57 500 кв. м. Окрім чотирирівневого торгово-розважального центру загальною площею майже 25 000 кв. м (GLA – 14 275 кв. м), до складу БФК увійдуть 22-поверховий бізнес-центр (GBA 14 215 кв. м), чотиризірковий готель на 150 номерів (GBA 6548 кв. м) та житлові апартаменти (GBA 11 725 кв. м). В межах реалізації проєкту також планується побудова підземного паркінгу на 138 машиномісць загальною площею 6800 кв. м.

Довідка. Retail & Development Advisor – українська консалтингова компанія, що надає повний комплекс послуг у сфері торгової та офісної нерухомості. Пропонує послуги розробки архітектурної концепції, брокериджу, управління нерухомістю, аутсорсингу відділу розвитку/оренди ТЦ, аналітики ринку тощо. В 2023 році компанія в черговий раз була визнана кращим консультантом з торговельної нерухомості в Україні, ставши переможцем престижної всеукраїнської премії RAU Awards-2023.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Поліна Кошарна, співвласниця Suziria Group і мережі MasterZoo, отримала міжнародну нагороду “Людина року в зооіндустрії” від Pet Worldwide

Поліна Кошарна, співвласниця Suziria Group і мережі MasterZoo, отримала міжнародну нагороду “Людина року в зооіндустрії” від Pet Worldwide

16 жовтня 2024 року, під час International Pet Conference 2024 у Брюсселі, Поліна Кошарна, співвласниця і голова наглядової ради компанії...
time icon  
  41
Усі новини ринку