17 липня компанія Consulting for Retail з гордістю і радістю відзначає свій 9-й День народження

17 липня компанія Consulting for Retail з гордістю і радістю відзначає свій 9-й День народження

17.07.2024 10:22
  485
rau

З моменту свого заснування у 2015 році компанія безперервно зростає і розвивається, завжди ставлячи в пріоритет потреби своїх клієнтів.

За ці роки компанія пройшла шлях від невеликої команди амбітних фахівців до успішної групи компаній, що надає комплексні IT-рішення та консалтингові послуги широкому колу роздрібних мереж. Вона завоювала репутацію надійного партнера, що пропонує ефективні та інноваційні рішення, які ґрунтуються на глибокому розумінні специфіки ритейл-бізнесу.

Досягнення

За 9 років C4R отримала чимало здобутків:

  • Сформували команду професіоналів, що володіють глибокими знаннями та практичним досвідом роботи в різних галузях IT, консалтингу та ритейлу;
  • Розробили й впровадили низку інноваційних рішень, які допомагають клієнтам підвищити свою ефективність і конкурентоспроможність;
  • Відкрили офіси в більш ніж 5 країнах, що дає змогу бути поруч із клієнтом, надавати підтримку і високий рівень сервісу клієнтам;
  • Реалізували понад 200 успішних проєктів за різними напрямками, включно зі сферами категорійного менеджменту, ланцюга поставок, складської логістики, ERP, управління асортиментом і викладкою;
  • Отримали позитивний фідбек від клієнтів, що дає сили та натхнення продовжувати роботу і зміцнювати довіру і повагу клієнтів і партнерів шляхом реалізації нових проєктів і рішень.

Компанія не зупиняється на досягнутому і завжди прагне розширювати межі, щоб більше клієнтів отримали можливості зростання за допомогою цифрової трансформації та оптимізували свої бізнес-процеси. Саме тому у 2023 році C4R стала частиною сім’ї Atriny Group, що посилило можливості та відкрило нові горизонти.

Сім’я Atriny Group

Крім C4R, до групи Atriny входять ще 4 інноваційні компанії:

  • Num8erz – інтелектуальна аналітична платформа для категорійних менеджерів і фахівців з маркетингу. Програмні рішення, розроблені фахівцями компанії, перетворюють необроблені роздрібні дані в аналітичні ідеї для отримання додаткових доходів;
  • Freshto – спеціалізується на ефективному управлінні термінами придатності товарів і переводить складний, трудомісткий процес контролю термінів придатності в автоматичний режим, що гарантує присутність на полицях тільки свіжої продукції та скорочує кількість відходів.
  • SpacefyAI – інноваційна платформа для автоматичної генерації кластерних і специфічних планограм, що дає змогу організувати роботу з планограмами «під ключ»: від етапу завантаження даних до проведення аудиту.
  • IRCG – компанія, що надає різноманітні послуги бізнес-консалтингу в ритейлі, дистрибуції, оптовій торгівлі та логістиці, включаючи управління змінами, аудит та оптимізацію бізнес-процесів, трансформацію операцій.

Разом із цими підрозділами нашої групи C4R змогла стати цілісною силою, що сприяє комплексній трансформації роздрібної торгівлі.

Розширення асортиментного портфеля

За останній рік компанія C4R значно розширила лінійку продуктів, щоб пропонувати більше можливостей для клієнтів. Одним із найпомітніших доповнень стало рішення Slimstock – потужний інструмент від лідера ринку програмного забезпечення для ланцюгів поставок, що дає змогу автоматизувати й оптимізувати процеси прогнозування попиту, поповнення, розподілу, а також ефективно управляти запасами.

«9 років – це не просто цифра, це історія нашого розвитку, історія наших перемог і досягнень, – зазначає засновник Consulting for Retail Павло Щербаков.  – Ми намагаємося завжди перебувати на крок попереду в галузі технологій. Сьогодні наш портфель містить понад 40 рішень для автоматизації операцій ритейлу, дистрибуції та оптової торгівлі, включно з інноваційними рішеннями на основі штучного інтелекту. І ми пишаємося тим, що допомагаємо нашим клієнтам залишатися конкурентоспроможними в умовах швидко мінливого ринку».


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Володимир Коршак, Соловейко.Медіа: Як використання аудіо та відео супроводу в ритейлі впливає на поведінку покупців

Володимир Коршак, Соловейко.Медіа: Як використання аудіо та відео супроводу в ритейлі впливає на поведінку покупців

Засновник Соловейко.Медіа Володимир Коршак під час свого виступу на RAU EXPO 2024 розповів про ефективність аудіо та відео...
time icon  
  74
Усі новини ринку