Які показники трафіку в ТРЦ Respublika Park у повномасштабне вторгнення

Які показники трафіку в ТРЦ Respublika Park у повномасштабне вторгнення

05.07.2024 08:15
  747
Валерія Байда

Попри те, що триває повномасштабне вторгнення, лунають часті і тривали повітряні тривоги та навесні сталося тогорічне дежавю з віяловими відключеннями електроенергії по країні, столичний ТРЦ Respublika Park демонструє зростання трафіку, як безпосередньо в торговельному центрі, так і в парку розваг Neopolis.

У повномасштабне вторгнення змінилася поведінка відвідувачів ТРЦ. Вони шукають не тільки покупки, але й емоції, дозвілля, що допомагає перемикатися. Також в умовах повітряних тривог для відвідувачів важливо зробити всі покупки та отримати послуги в одному місці.

Попри велику війну в ТРЦ Respublika Park трафік стабільно зростає. «Особливо важливим для нас є суттєве зростання трафіку буднього дня: від 42 000 до 50 000 гостей у день. У вихідні трафік стабільно високий: від 75 000 до 90 000 гостей у день, а під час масштабних заходів відвідуваність на рівні 120 000 гостей. Таких показників кількості відвідувачів вдалося досягти завдяки ефективним маркетинговим заходам, проведеним у партнерстві з орендарями та новим відкриттям цікавих магазинів», – коментує генеральна директорка Юлія Щаслива.

Також рекорди по відвідуваності фіксують і в парку розваг Neopolis.  У жовтні-2023 та в березні-2024 було понад 70 000 клієнтів. В Neopolis систематично проходять масштабні тематичні заходи для сімей та тинейджерів: ТРЦ співпрацює з артистами, блогерами, школами сучасних технологій та організаторами сімейних форумів. Масові заходи безпосередньо впливають на збільшення відвідуваності. Найпопулярніші атракціони – американська гірка, унікальний водний атракціон та аеротруба від Aerodium Kyiv, відкрита спільно з партнером міжнародною компанією Aerodium.

«Попри складні часи, продажі перевищують очікування. Зокрема, комплексні абонементи мають найбільший попит», – зазначає Юлія Щаслива.

Повне інтерв’ю з генеральною директоркою Юлією Щасливою читайте за посиланням https://rau.ua/personalii/julija-shhasliva-respublika-park-3/


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку