Мережа магазинів товарів для дому МВМ my home відкрила новий магазин в Одесі

Мережа магазинів товарів для дому МВМ my home відкрила новий магазин в Одесі

18.06.2024 08:15
  756
rau

16 червня в Одесі відбулось відкриття нового магазину МВМ my home, який розташувався в ТРЦ City Center за адресою пр-т Небесної Сотні, 2.Магазин знаходиться на мінус першому поверсі ТРЦ City Center за.

В новій торговій точці представлений широкий асортимент продукції МВМ my home: від стильних елементів декору, посуду та аксесуарів ванної кімнати до корисних дрібниць, які роблять життя комфортнішим та затишним.

Кожен клієнт мережі може придбати товар у фізичному магазині, на сайті або за допомогою застосунку Glovo. Покупці можуть скористатись знижкою –5% за відмітку ритейлера в Instagram –5%. А для захисників та захисниць діє постійна значка у розмірі 10%. Крім того, мережа надає можливість оплатити товар частинами.

Довідка. МВМ my home – це молодий український бренд товарів для дому, який допомагає людям створювати затишок та комфорт у домі та активно розширює свою мережу магазинів. Наразі мережа має 20 магазинів у різних регіонах України.

Інтернет-магазин МВМ my home показує безліч способів застосування товарів удома для вирішення болючих питань облаштування комфортної оселі: аксесуари для ванної кімнати, органайзери для дому, посуд та кухонні гаджети, декор, подарунки та інші корисні дрібниці. Так, на сайті та в магазинах мережі представлені понад 4000 SKU. Тут можна знайти товари власного імпорту українських брендів МВМ my home, MVM, MВМ kids, HORST, LІNDE, Doosh, F’Door та товари партнерів.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку